HOROSCOP 1 MAI 2016. HOROSCOP DE PASTE Berbec, Taur, Gemeni, Rac, LeuHOROSCOP 1 MAI 2016. HOROSCOP DE PASTE Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu: Citeste horoscopul de 1 mai si vezi ce iti rezerva astrele de PASTE.

HOROSCOP 1 MAI 2016. HOROSCOP DE PASTE Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu
HOROSCOP 1 MAI 2016. HOROSCOP DE PASTE Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu
Foto: publika.md

Berbec

In acest weekend vei petrece un timp de calitate cu familia. Sarbatorile pascale sunt un bun prilej de a restabili relatiile cu anumite rude mai indepartate. Daca ai copii, trebuie sa fii foarte atenta la alimentatia acestora!

Taur

In acest sfarsit de saptamana trebuie sa dai dovada de mult calm si inteligenta, deoarece va trebui sa ii impaci pe toti din jur. Nu vei reusi sa te relaxezi cu adevarat, dar nu trebuie sa faci reprosuri, altfel atmosfera va deveni insuportabila.

Gemeni

Weekend-ul acesta nu este favorabil comunicarii. Surprinzator, vei vedea cum ideile si convingerile tale sunt aspru criticate de membrii familiei. De aceea, cauta compania persoanei iubite si a rudelor apropiate pentru a nu strica tot ce a mai ramas din sarbatori.

Rac

Trebuie sa fii extrem de precaut in acest sfarsit de saptamana, si sa gandesti de doua ori inainte de a vorbi. Altfel, risti sa ii ranesti pe cei dragi si sa ii indepartezi cu o simpla vorba. Nici starea ta de sanatate nu este perfecta. Ai grija la ce mananci!

Leu

Esti un bun negociator, iar aceasta calitate se va dovedi foarte utila zilele acestea. Sarbatorile pascale reprezinta un prilej de reintregire a familiei, iar cand asta se intampla, se nasc multe idei contradictorii. Nu face risipa pe cadouri, deoarece de multe ori doar intentia conteaza!

Citeste restul horoscopului pe http://astromax.eva.ro/.

Etichete: gemeni, HOROSCOP, horoscop 1 mai, horoscop BERBEC, horoscop paste, leu, rac, taur

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE