HOROSCOP 1 MARTIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEUHOROSCOP 1 MARTIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU: Citește horoscopul din 1 martie și vezi ce îți rezervă astrele în prima zi de primăvară.

HOROSCOP 1 MARTIE 2016. ZODII MAINE. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU
HOROSCOP 1 MARTIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU
Foto: publika.md

Horoscop 1 martie 2016, Berbec:
Ziua de marţi pare să fie una destul de frumoasă pentru nativii născuţi în zodia Berbec; conjunctura astrală favorizează legăturile personale, aşa că vă este uşor să vă faceţi înţeleşi şi să rezolvaţi problemele din echipa de lucru. Pe plan sentimental, în cazul în care sunteţi singuri, astrele vă pregătesc o surpriză foarte frumoasă spre seară.

Horoscop 1 martie 2016, Taur:
Astăzi este un moment minunat pentru comunicare şi înţelegere reciprocă cu oameni noi; sunteţi siguri pe voi şi vă păstraţi optimismul indiferent de cât de dificil pare să fie drumul pe care mergeţi. Partenerul de cuplu se bucură de atenţia pe care i-o oferiţi; lucrurile se aranjează cum nu se poate mai bine în viaţa sentimentală.

Horoscop 1 martie 2016, Gemeni:
Este foarte important să acordaţi o atenţie deosebită problemelor personale; în relaţia cu partenerul de cuplu lucrurile se pot rezolva cu multă uşurinţă dacă reuşeşti să vă păstraţi calmul şi sunteţi dispuşi să faceţi compromisurile cerute de persoana iubită. Seara se anunţă a fi una liniştită şi destul de relaxantă.

Horoscop 1 martie 2016, Rac:
Conjunctura astrală favorizează astăzi relaţiile cu oamenii din jurul vostru; acesta este un moment minunat pentru a rezolva problemele din trecut şi a vă concentra doar asupra prezentului. Discuţiile cu membrii familiei vă vor ajuta să luaţi cele mai bune decizii cu privire la anumite situaţii viitoare.

Horoscop 1 martie 2016, Leu:
A 2-a zi a săptămânii este una mai aglomerată decât vă aşteptaţi; trebuie să vă planificaţi foarte bine timpul astfel încât să vă ocupaţi de toate sarcinile primite. Chiar dacă sunteţi destul de stresaţi, beneficiile financiare nu întârzie să apară şi asta vă bucură foarte mult. Spre seară aveţi timp de odihnă.

Citește restul horoscopului pe horoscop-urania.org.

Etichete: gemeni, HOROSCOP, horoscop BERBEC, horoscop martie, horoscop zilnic, leu, rac, taur

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h