HOROSCOP 10 APRILIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI RAC, LEU, FECIOARĂ - DUMINICĂHOROSCOP 10 APRILIE. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI RAC, LEU, FECIOARĂ - DUMINICĂ. Citeşte HOROSCOPUL DE DUMINICĂ şi află ce îţi rezervă astrele pentru această zi.

Horoscop duminica, 10 aprilie,
Horoscop duminica, 10 aprilie,

HOROSCOP 10 APRILIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI RAC, LEU, FECIOARĂ - DUMINICĂ.

HOROSCOP DUMINICĂ, 10 APRILIE 2016, BERBEC

Dimineata s-ar putea sa fiti iritat din cauza neintelegerilor cu un partener de afaceri. Va sfatuim sa discutati cat mai calm, fiindca orice confruntare poate degenera usor in cearta. Daca trebuie sa circulati cu masina, fiti foarte atent! Azi riscul de accidente este mai mare decat de obicei.

HOROSCOP DUMINICĂ, 10 APRILIE 2016, TAUR

S-ar putea sa va confruntati cu mici intarzieri cauzate de evenimente neprevazute. Este recomandabil sa amanati deciziile si discutiile importante si sa va pastrati calmul. Spre seara, nemultumirile din prima parte a zilei dispar si, odata cu ele, starea de iritare.

HOROSCOP DUMINICĂ, 10 APRILIE 2016, GEMENI

La locul de munca sau in afaceri, se pare ca sunteti stresat fiindca nu primiti sprijinul pe care contati din partea colegilor sau a partenerilor. Aveti grija sa nu ii jigniti pe cei din jur! Seara s-ar putea sa aflati ca un prieten a fost implicat intr-un accident de circulatie.

HOROSCOP DUMINICĂ, 10 APRILIE 2016, RAC

Dimineata s-ar putea sa va enervati la serviciu din cauza ca primiti sarcini suplimentare. Va recomandam sa fiti prudent. S-ar putea ca seful sa nu fie in toane prea bune. In a doua parte a zilei, aveti grija sa nu va descarcati nervii acasa! Incercati sa va destindeti!

HOROSCOP DUMINICĂ, 10 APRILIE 2016, LEU

Se pare ca trebuie sa plecati intr-o calatorie de afaceri care nu suporta amanare. Partenerul ar putea fi nemultumit din cauza ca astfel ati fi nevoit sa neglijati problemele curente. Discutati cat mai calm, pentru a evita o cearta care nu ar rezolva nimic! Ar fi bine sa acordati mai multa atentie problemelor casnice si familiei.

HOROSCOP DUMINICĂ, 10 APRILIE 2016, FECIOARĂ

S-ar putea ca partenerul de viata sa va reproseze ca ati cheltuit prea mult pentru un obiect de care nu era nevoie acum. Astazi este recomandat sa evitati speculatiile financiare, fiindca exista riscul sa ajungeti intr-o situatie neplacuta. Fiti foarte atent cum va purtati cu prietenii!

CITEŞTE RESTUL HOROSCOPULUI PE eastrolog.ro.

Etichete: aprilie, FECIOARĂ - DUMINICĂ, gemeni rac, HOROSCOP 10 aprilie 2016, HOROSCOP APRILIE, horoscop BERBEC, horoscop weekend, horoscop zilnic, leu, taur, ZODII MÂINE

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h