HOROSCOP 10 MARTIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI RAC, LEU, FECIOARĂ - JOIHOROSCOP 10 MARTIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI RAC, LEU, FECIOARĂ - JOI. Citeşte horoscopul de JOI şi află ce îţi rezervă astrele. 

HOROSCOP 10 MARTIE 2016. ZODII MAINE. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI RAC, LEU, FECIOARA - JOI (Foto kfetele.ro)
HOROSCOP 10 MARTIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI RAC, LEU, FECIOARĂ - JOI (Foto kfetele.ro)

HOROSCOP 10 MARTIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI RAC, LEU, FECIOARĂ - JOI.

HOROSCOP 10 MARTIE BERBEC

S-ar putea sa se amane o calatorie in interes de afaceri planificata pentru azi. Chiar daca va cam incurca planurile, schimbarea va avantajeaza, fiindca astazi calatoriile lungi nu sunt bine aspectate. In schimb, in a doua parte a zilei aveti ocazia sa discutati despre o colaborare pe termen lung, din care veti putea castiga mult.

HOROSCOP 10 MARTIE TAUR

Se pare ca va ganditi de ceva vreme sa faceti anumite schimbari in camin. Ziua de azi este propice tocmai unor astfel de initiative, cu conditia sa tineti cont de opinia partenerului de viata. Sunteti tentat sa incepeti mai multe activitati simultan, cu riscul sa nu duceti niciuna la bun sfarsit. N-ar strica sa faceti o lista de prioritati. Seara este posibil sa primiti un cadou foarte placut.

HOROSCOP 10 MARTIE GEMENI

Este cel mai bun moment pentru a finaliza o lucrare inceputa in casa cu ceva timp in urma. O ruda mai in varsta, probabil o femeie, este dispusa sa va ajute financiar, dar va cam indispune cu sfaturile ei insistente. Cu putina diplomatie puteti evita o situatie tensionata. In a doua parte a zilei este posibil sa primiti o veste buna despre (sau de la) cineva din familie.

HOROSCOP 10 MARTIE RAC

Partenerul de viata este multumit de initiativa dumneavoastra de a face schimbari in camin. Le puteti duce la bun sfarsit impreuna, in armonie si buna intelegere. Atentie la tendinta de a va suprasolicita fizic! Menajati-va si odihniti-va mai mult! Daca sunteti tentat sa cumparati un obiect scump, va sfatuim sa amanati. Azi exista riscul sa nu luati cea mai buna decizie.

HOROSCOP 10 MARTIE LEU

Este o zi buna pentru a va ocupa de chestiuni financiare pe care le-ati tot amanat. S-ar putea sa vi se propuna o colaborare tentanta. Va sfatuim sa va ganditi serios, pentru ca sunt sanse mari sa se dovedeasca avantajoasa pentru dumneavoastra. In orice caz, consultati-va si cu partenerul de viata!

HOROSCOP 10 MARTIE FECIOARĂ

Se anunta o zi agitata, cu multe chestiuni de rezolvat. Este posibil sa survina o incurcatura neprevazuta si sa fiti nevoit sa faceti o cheltuiala neplanificata. Un partener de afaceri va solicita ajutorul intr-o problema urgenta, ceea ce va face sa va schimbati programul din mers.

CITEŞTE RESTUL HOROSCOPULUI PE EASTROLOG.RO. 

Etichete: FECIOARĂ, gemeni rac, HOROSCOP 10 MARTIE 2016, horoscop BERBEC, JOI., leu, taur, ZODII MÂINE

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h