HOROSCOP 11 APRILIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, LUNI, 11 APRILIEHOROSCOP 11 APRILIE 2016. ZODII ASTĂZI HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU- LUNII, 11 APRILIE: Citeşte horoscopul de LUNI şi află ce îţi rezervă astrele pentru acest început de săptămână.

Horoscopul zilei de luni
Horoscopul zilei de luni

HOROSCOP 11 APRILIE 2016. ZODII HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU- LUNII, 11 APRILIE

Horoscop 11 aprilie TAUR

Dimineata s-ar putea sa va loviti de o serie intreaga de dificultati si sa aveti impresia ca va zbateti degeaba. Cei din jur sunt dispusi sa va ajute. Partenerul de viata va sustine. Dupa-amiaza, sunt sanse sa rezolvati impreuna o problema arzatoare.

Horoscop 11 aprilie Gemeni

Este posibil sa renuntati o calatorie din cauza unei mici probleme de sanatate. Sunteti predispus la tulburari digestive, care se pot rezolva rapid, cu un regim adecvat. Se pare ca ca relatiile cu partenerul de viata sunt tensionate din cauza unei rude care incearca sa se bage intre voi. Incercati sa rezolvati totul cu calm!

Horoscop 11 aprilie Rac

Se pare ca v-ati propus sa incepeti o activitate noua, dar sunteti prea nerabdator. Din cauza agitatiei, riscati sa pierdeti timp pretios. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu colegii. Concentrati-va asupra problemelor urgente! Astazi sunt favorizate relatiile cu persoanele mai tinere.

Horoscop 11 aprilie Leu

Va recomandam sa fiti foarte atent cu colegii si cu partenerii de afaceri, pentru ca s-ar putea sa aveti probleme de comunicare. Nu este cazul sa va ingrijorati din cauza dificultatilor financiare de moment. S-ar putea sa va ajute o persoana mai in varsta din familie. Dupa-amiaza este posibil sa primiti o veste neplacuta de la o ruda de departe.

Citeşte restul horoscopului pe eastrolog.ro.

HOROSCOP 11 APRILIE 2016. ZODII HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU- LUNII, 11 APRILIE

Etichete: 11 aprilie 2016, gemeni, HOROSCOP, horoscop 11 aprilie, horoscop azi, horoscop BERBEC, horoscop zilnic, leu, rac, taur, zodii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE