HOROSCOP 11 MARTIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI RAC, LEU, FECIOARĂ-VINERIHOROSCOP 11 MARTIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI RAC, LEU, FECIOARĂ - VINERI. Citeşte horoscopul de VINERI şi află ce îţi rezervă astrele.

Horoscop 11 martie
Horoscop 11 martie
Foto: perfecte.ro

HOROSCOP 11 MARTIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI RAC, LEU, FECIOARĂ - JOI.

HOROSCOP 11 MARTIE BERBEC

Se pare ca nu va simtiti in forma si nu aveti rabdare sa finalizati ceea ce ati inceput. Va sfatuim sa nu va asumati prea multe responsabilitati, pentru ca riscati sa va irositi timpul. Un barbat mai in varsta va ajuta cu sfaturi utile. Sunteti predispus la stari depresive si chiar la accidente vasculare. Ar fi bine sa va destindeti si sa va odihniti mai mult.

HOROSCOP 11 MARTIE TAUR

S-ar putea sa intarziati la serviciu din cauze independente de dumneavoastra. Daca nu va stapaniti nervozitatea, riscati sa ajungeti in situatii neplacute fata de colegii de serviciu si de partenerul de viata. Nu este momentul sa luati decizii importante. Concentrati-va asupra activitatilor urgente! Puteti sa va bazati pe intuitie.

HOROSCOP 11 MARTIE GEMENI

Se pare ca va simtiti slabit si nu reusiti sa va incadrati in programul stabilit. Va recomandam sa nu va asumati nici un risc. Oricat ati forta, sansele de reusita nu sunt astazi de partea dumneavoastra. Evitati discutiile in contradictoriu pe teme religioase cu o femeie mai in varsta!

HOROSCOP 11 MARTIE RAC

Incepeti ziua cu o stare de agitatie si aveti tendinta sa deveniti impulsiv. S-ar putea sa declansati o cearta cu partenerul de viata din cauza ca nu este de acord sa plecati intr-o calatorie in interesul familiei. Temperati-va nervozitatea! Tot raul este spre bine: amanarea calatoriei ar putea sa va salveze de la implicarea intr-un accident de circulatie.

HOROSCOP 11 MARTIE LEU

In prima parte a zilei luati o decizie inspirata intr-o problema financiara si este posibil sa obtineti beneficii importante pentru camin. Va sfatuim sa fiti prudent in colaborarea cu un partener de afaceri. S-ar putea ca acesta sa apeleze la mijloace nelegale, care va creeaza complicatii nedorite. Evitati speculatiile financiare si nu neglijati sfaturile unei persoane mai in varsta!

HOROSCOP 11 MARTIE FECIOARĂ

Sefii va lauda pentru reusitele din ultima vreme. S-ar putea chiar sa fiti propus pentru o prima sau pentru o deplasare in strainatate. Un coleg incearca sa tensioneze atmosfera. Va sfatuim sa nu raspundeti la provocari.

CITEŞTE RESTUL HOROSCOPULUI PE EASTROLOG.RO. 

 

Etichete: FECIOARĂ, gemeni rac, HOROSCOP 10 MARTIE 2016, horoscop BERBEC, JOI., leu, taur, ZODII AZI, ZODII MÂINE

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h