HOROSCOP 13 APRILIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BERBEC, RAC, LEU, TAUR, GEMENI-MIERCURIHOROSCOP 13 APRILIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BERBEC, RAC, LEU, TAUR, GEMENI: Citeşte horoscopul de MIERCURI şi află ce îţi rezervă astrele.

Horoscop 13 aprilie 2016
Horoscop 13 aprilie 2016

Horoscop 13 aprilie 2016, Berbec:

Relatiile cu cei din jur si mai ales cu persoana iubita pot avea de suferit din cauza unor probleme de comunicare. Va recomandam sa sa fiti foarte atent cum va exprimati si sa-i ascultati pe ceilalti cu atentie si rabdare. Se pare ca va simtiti epuizat si nu sunteti dispus sa va intalniti cu prietenii. Ar fi bine sa va odihniti mai mult.

Horoscop 13 aprilie 2016, Taur:

S-ar putea sa va pregatiti pentru o calatorie sau o excursie. Ar fi bine sa tineti seama de sfaturile unei rude mai in varsta. Dupa-amiaza sunteti invitat la o petrecere, dar sunteti tentat sa va eschivati. Va sfatuim sa fiti foarte atent cu actele, fiindca exista riscul sa le pierdeti.

Horoscop 13 aprilie 2016, Gemeni:

Azi puteti avea succes in toate activitatile legate de camin. Daca se iveste ocazia sa plecati intr-o excursie, ar fi bine sa va eschivati, intrucat sunteti predispus la accidente. Ascultati-va intuitia si nu cedati insistentelor persoanei iubite!

Horoscop 13 aprilie 2016, Rac:

Daca doriti sa plecati intr-o vizita, va sfatuim sa luati legatura cu gazdele inainte de a pleca. Exista riscul sa nu le gasiti acasa. Dupa-amiaza este posibil sa nu va simtiti prea bine si sa mergeti la medic. Nu se intrevede nimic grav, dar va trebui sa respectati o dieta mai stricta.

Horoscop 13 aprilie 2016, Leu: 

Sunteţi foarte concentraţi asupra planului profesional şi ştiţi că această perioadă este una benefică pentru Dimineata sunteti foarte ocupat cu probleme de afaceri stresante. Va recomandam sa va pastrati calmul. Daca o ruda mai in varsta va cere ajutorul intr-o problema de sanatate, ar fi bine sa nu va eschivati. Dupa-amiaza s-ar putea sa fiti putin agitat, dar spre seara totul revine la normal. Acordati mai mult timp odihnei!

Citeşte restul horoscopului pe eastrolog.ro.

Etichete: gemeni, HOROSCOP, horoscop 13 aprilie 2016, horoscop azi, horoscop rac, horoscop zilnic, leu, taur, zodii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h