HOROSCOP 13 FEBRUARIE 2016.ZODII MÂINE. HOROSCOP ZILNIC BALANŢĂ, SCORPION, VĂRSĂTOR, PEŞTI -SÂMBĂTĂHOROSCOP 13 FEBRUARIE 2016.ZODII MÂINE. HOROSCOP ZILNIC BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI -SÂMBĂTĂ. Citeşte horoscopul de sâmbătă şi află ce îţi rezervă astrele. 

HOROSCOP 13 FEBRUARIE 2016.ZODII MAINE. HOROSCOP ZILNIC BALANTA, SCORPION, VARSATOR, PESTI -SAMBATA (fOto one.ro)
HOROSCOP 13 FEBRUARIE 2016.ZODII MÂINE. HOROSCOP ZILNIC BALANŢĂ, SCORPION, VĂRSĂTOR, PEŞTI -SÂMBĂTĂ (fOto one.ro)

HOROSCOP 13 FEBRUARIE 2016.ZODII MÂINE. HOROSCOP ZILNIC BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI -SÂMBĂTĂ. 

HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 13 FEBRUARIE BALANŢĂ

Va confruntati cu dificultati pe plan sentimental si sunteti nevoit sa luati o decizie importanta. Este o zi favorabila planurilor de viitor. Munca din ultima vreme isi arata rezultatele. Incep sa apara satisfactiile materiale. Evitati speculatiile!

HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 13 FEBRUARIE SCORPION

S-ar putea sa plecati intr-o calatorie. Puteti fi optimist, totul va decurge conform planurilor. Relatiile cu prietenii sunt foarte bune. Este posibil ca partenerul de viata sa se supere daca refuzati ajutorul unei rude. Fiti mai diplomat!

HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 13 FEBRUARIE SĂGETĂTOR

Aveti ocazia sa intrati intr-o afacere, dar va sfatuim sa nu va grabiti. S-ar putea sa fiti confuz si sa nu luati decizii inspirate. Aveti sanse de reusita daca va stapaniti impulsivitatea si dati dovada de rabdare.

HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 13 FEBRUARIE CAPRICORN

Din cauza dificultatilor financiare, nu va simtiti in largul dumneavoastra. Evitati discutiile in contradictoriu, pentru ca se poate ajunge la certuri! Va puteti baza pe intuitie.

HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 13 FEBRUARIE VĂRSĂTOR

S-ar putea sa va certati cu partenerul de viata, pentru ca refuzati sa mergeti in vizita la rude. Se pare ca nu aveti succes nici in afaceri. In aceasta conjunctura nefavorabila, va sfatuim sa va pastrati calmul si sa incercati sa va relaxati. Evitati speculatiile financiare!

HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 13 FEBRUARIE PEŞTI

Schimbarile de la locul de munca va nemultumesc. Va recomandam sa va stapaniti nervozitatea, pentru ca riscati sa complicati situatia si mai mult. O ruda mai in varsta incearca sa-si impuna punctul de vedere. Va sta in putere sa evitati un conflict. Incercati sa va odihniti mai mult!

Citeşte restul horoscopului pe eastrolog.ro. 

Etichete: HOROSCOP 13 FEBRUARIE 2016, HOROSCOP ZILNIC BALANȚĂ, peşti, SÂMBĂTĂ., SCORPION, VĂRSĂTOR, ZODII MÂINE

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE