HOROSCOP 13 FEBRUARIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOP ZILNIC BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU- SÂMBĂTĂHOROSCOP 13 FEBRUARIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOP ZILNIC BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU- SÂMBĂTĂ: Citeşte horoscopul de sâmbătă şi află ce îţi rezervă astrele.

HOROSCOP 13 FEBRUARIE 2016. ZODII MAINE. HOROSCOP ZILNIC BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU- SAMBATA
HOROSCOP 13 FEBRUARIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOP ZILNIC BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU- SÂMBĂTĂ
Foto: click.ro

HOROSCOP 13 FEBRUARIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOP ZILNIC BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU- SÂMBĂTĂ:

Horoscop 13 februarie 2016, Berbec:

Stările voastre sufleteşti şi emoţionale se schimbă constant sâmbătă. Dacă în prima parte a zilei socializaţi cu multe persoane, seara, vă retrageţi în intimitatea căminului vostru pentru câteva momente de linişte. Nişte probleme pe care le amânaţi de ceva vreme au nevoie de o rezolvare imediată. Totuşi, nu vă pripiţi.

Horoscop 13 februarie 2016, Taur:

Degeaba tot încercaţi să îi convingeţi pe toţi că pentru voi nu contează Valentine's Day, căci de fapt de abia aşteptaţi această zi. V-aţi pus multe speranţe că veţi petrece o zi de neuitat şi azi nu faceţi decât să visaţi. Coborâţi cu picioarele pe pământ, căci este o zi în care aveţi mult de lucru şi nu puteţi abandona treburile importante fără să suferiţi şi consecinţele.

HOROSCOP 13 FEBRUARIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOP ZILNIC BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU- SÂMBĂTĂ:

Horoscop 13 februarie 2016, Gemeni:

Lucraţi intens la un proiect care vă solicită din toate punctele de vedere. Vreţi să demonstraţi că sunteţi perfecţi pentru această sarcină şi munciţi de zor toată ziua pentru ca lucrurile să iasă perfect. Succesul se datorează modului pozitiv în care priviţi viaţa. Nu este exclus să încasaţi nişte bani de la serviciu.

Horoscop 13 februarie 2016, Rac:

Începerea weekendului nu poate decât să vă bucure nespus de mult. Nu vă doriţi decât să leneviţi în pat, dar chiar dacă vă simţiţi obosiţi, nu puteţi refuza invitaţia unor prieteni la o petrecere. Poate că se autoinvită ei la voi şi trebuie să vă pregătiţi intens.

Horoscop 13 februarie 2016, Leu:

Astăzi veţi trăi momente minunate alături de partenerul de cuplu. O să luaţi masa împreună şi o să vă bucuraţi de câteva ore de linişte în care să vă spuneţi problemele şi să puneţi viitorul la cale. Se poate să cumpăraţi o casă, o maşină, ori altceva costisitor pentru care aţi strâns amândoi bani. Sunteţi inventivi şi puneţi în aplicare idei noi.

Etichete: horoscop azi, horoscop BERBEC, horoscop februarie, horoscop rac, horoscop TAUR, horoscop zilnic

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE