HOROSCOP 13 IUNIE 2016, LUNI. ZODII FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, VĂRSĂTOR, PEȘTIHOROSCOP 13 IUNIE 2016, LUNI. ZODII FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, VĂRSĂTOR, PEȘTI. Citeşte horoscopul de luni şi vezi ce ţi-au pregătit astrele pentru acest început de săptămână.

Horoscop
Horoscop

HOROSCOP 13 IUNIE 2016, LUNI. ZODII FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Fecioara

Nu ai nicio placere de a lucra alaturi de oameni care nu stiu altceva decat sa puna piedica celor care au ceva de spus. Ai in preajma colaboratori care spun nu la orice idee, care te opresc din elan, care trag in alta directie decat cea in care mergi tu, incat e normal sa nu resimti niciun progres in ceea ce faci. Mult mai bine te-ai descurca de unul singur, dar daca faci parte totusi dintr-o echipa, va fi un chin sa lucrezi alaturi de astfel de oameni. Incerci sa-ti reprimi comentariile, ca sa nu inceapa sa spuna ca tu esti Gica Contra, dar daca taci, tot nu ai spor. Mai bine stai pe loc.

Balanta

E veselie multa in jurul tau si nu vrei sa te gandesti la nimic trist astazi. Prietenii sunt pe primul loc, incat ai putea sa o tii tot intr-o petrecere alaturi de ei. Esti o companie foarte placuta pe care multa lume o cauta azi, pentru ca ai o vorba buna pentru oricine, o gluma bine plasata in orice imprejurare, iar cadourile, muzica si voia buna nu lipsesc nici ele din program. Indiferent de varsta pe care o ai, te porti ca un copil lipsit de griji.

Scorpion

Primesti o veste buna cu efect mobilizator asupra ta. Iti da alt chef de actiune, mai mult curaj sa iesi in fata si sa spui ce stii si cand vezi ce bine evolueaza lucrurile, esti din ce in ce mai sigur pe reusita finala spre care te indrepti. Rareori esti atat de motivat de ceva ce se prefigureaza la orizont, de aceea trebuie sa profiti de vantul prielnic pentru a face pasi mari spre tinta propusa. Cand esti impins de la spate asa, vezi cum te apropii din ce in ce mai repede de implinirea unui vis care iti da aripi.

Sagetator

E o zi cu totul speciala pentru tine, deoarece ai asupra ta toate calitatile necesare pentru a te remarca si pentru a culege laurii unei victorii de toata frumusetea. E bine ca tintesti spre cele mai inalte varfuri, caci nu te multumesti cu putin, de aceea nu bati deloc in retragere daca ai contracandidati la fel de buni ca tine sau chiar persoane de elita cu care, altadata, nu ai fi avut curajul sa te compari. Azi poti iesi primul din orice confruntare de forte, spre satisfactia si mandria ta.

Capricorn

Asteapta-te la discutii in contradictoriu, la controverse si animozitati in orice incercare de comunicare, pentru ca nici tu, nici ceilalti nu va puteti abtine de la remarci acide. Parca ai fi prins in mijlocul unei furtuni si nu stii incotro sa mergi, orice ai face. Lucrurile se precipita si nasc o stare de nervozitate extrema. Si tu esti irascibil, fara indoiala, dar ai si ghinionul sa te afli printre oameni agresivi din fire care toarna gaz pe foc la o banala disputa.

Varsator

Ai alaturi de tine o persoana cu picioarele pe pamant care te mai trage uneori de maneca, pentru a nu zbura doar pe valurile fanteziei, asa cum ti-ar placea tie sa fie lucrurile. E foarte realist, poate prea realist si-ti mai taie elanul creator, dar uneori e bine sa te trezesti la realitate si sa vezi lucrurile exact asa cum sunt. El te ajuta sa fugi de iluzie, de visuri absurde, de perspective mult prea frumoase ca sa fie adevarate, deci asculta cu atentie ce-ti spune. El vorbeste din experienta, pentru ca a fost si el ca tine si stie sa te indrume acum in asa fel incat sa nu ratacesti pe cai imposibil de atins.

Pesti

Nu mai alerga dupa cai verzi pe pereti! Vei auzi indemnul acesta din mai multe directii si cand mai multa lume iti spune ca visezi, poate ar fi bine sa te trezesti la realitate. Poate mergi intr-o directie iluzorie, care nu duce acolo unde ar trebui, ci te afunda si mai mult in visare, de aceea tine cont de cel din preajma ta care iti prezinta adevarul in cea mai lucida si clara forma. Ar fi culmea sa nu-l vezi si sa continui sa spui ca totul e roz si usor, ca in imaginatia ta, cand se vede de la o posta contrariul. Ca atare deschide ochii si urechile cat mai repede.

Citeşte continuarea pe teotrandafir.com.

HOROSCOP 13 IUNIE 2016, LUNI. ZODII FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Etichete: 13 IUNIE 2016, BALANȚĂ, HOROSCOP, horoscop zilnic, luni, peşti, sagetator, SCORPION, VĂRSĂTOR, ZODII FECIOARĂ

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE