HOROSCOP 13 MARTIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, VĂRSĂTOR, PEȘTIHOROSCOP 13 MARTIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, VĂRSĂTOR, PEȘTI-SÂMBĂTĂ. Citeşte HOROSCOPUL DE DUMINICĂ şi află ce îţi rezervă astrele pentru această zi.

Horoscop Duminica 13 martie
Horoscop Duminică 13 martie
Foto: publika.md

HOROSCOP 13 MARTIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BALANȚA, SCORPION, SAGETATOR, VARSATOR, PEȘTI-DUMINICĂ. HOROSCOP 13 MARTIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, VĂRSĂTOR, PEȘTI-DUMINICĂ

HOROSCOP DUMINICA 13 MARTIE 2016. BALANȚĂ

Vei avea parte de castiguri foarte mari in bani. In partea a doua a zilei, ai de luat o decizie importanta pe plan sentimental. Te poti baza pe intuitie. Spre seara, se anunta o petrecere aniversara, la care o sa fii „vedeta". In viata ta au loc schimbari importante, care iti ofera multe satisfactii. Te descurci excelent pe plan profesional, datorita cunostintelor si farmecului de care dai dovada.

HOROSCOP DUMINICA 13 MARTIE 2016. SCORPION

Nu negliza relatiile cu persoana iubita! Daca simti ca relatia ta a devenit putin cam monotona, o buna solutie este o cina romantica. In partea a doua a zilei, s-ar putea sa faci cunostinta cu o personalitate din domeniul artelor, care va juca un rol important in cariera ta. Ai toate sansele sa va faceti remarcat prin talentul artistic. Faci rost de bani, numai ca totusi te vei certa, atat cu partenerul de viata, cat si cu familia.

HOROSCOP DUMINICA 13 MARTIE 2016. SĂGETĂTOR

Cel mai bine ar fi sa te inarmezi cu multa rabdare, pentru ca rudele te vor solicita nervos. Esti senzual, incarcat de energie si gata oricand sa mai faci un drum cu prietenii la distractie. Nu ai nici un moment de relaxare, dar imaginatia si ingeniozitatea te ajuta sa duci totul la bun sfarsit. Azi vei avea mari realizari pe plan financiar.

HOROSCOP DUMINICA 13 MARTIE 2016. CAPRICORN

Chiar daca nu este vorba de adevarate certuri conjugale, asteapta-te la schimbari radicale in familie. Vei termina activitatile in timp util, ai ragaz sa-i ajuti pe cei din jur si sa te… plictisesti. Ai sanse de reusita in tot ce faci azi. Este un moment excelent pentru a sustine examene, lucrari artistice si proiecte. Ar fi bine sa acorzi mai multa atentie problemelor cu care se confrunta membrii mai tineri ai familiei.

HOROSCOP DUMINICA 13 MARTIE 2016. VĂRSĂTOR

Nu te incurca in detalii „minore" si renunta la tot ce este de prisos. Vei dedica ziua curateniei de sezon. Apar probleme de sanatate – seniorii trebuie sa se fereasca de umezeala, iar juniorii, de vant! Daca reusiti sa pui la lucru imaginatia si inventivitatea, vei face rost de o suma de bani necesara pentru planurile tale.

HOROSCOP DUMINICA 13 MARTIE 2016. PEȘTI

Cineva iti va propune o afacere din care este posibil sa iasa multi bani. Nu te lasa imediat tentat! Te vei impaca cu rudele si treceti la treaba, deoarece s-au anuntat musafiri multi de la mare distanta. Relatiile cu prietenii si cu partenerul de viata sunt excelente.

Citește mai mullte pe teotrandafir.com.

Etichete: BALANȚĂ, berbec, CAPRICORN, FECIOARĂ, gemeni, HOROSCOP, horoscop 12 martie, leu, peşti, rac, sagetator, SCORPION, taur, VĂRSĂTOR, zodii

0/1 COMENTARII
Marius
13 Mar 15:23
+0
VOTURI
-0
Vrei sa câstigi bani în timpul liber? Nimic mai simplu: vino în echipa noastra, studiaza cele 12 lectii
pe care ti le oferim gratis si vei avea instrumentele necesare … SPOR LA TREABA SI LA BANI!!!!
NU îti oferim bani, ci posibilitatea de a munci 2-3 ore pe zi în timpul tau liber, acasa, pentru a câstica bani!
Cautam urgent colaboratori part-time pentru activitati de promovarea electronica a cartilor.
Acest proiect vizeaza si piata americana a cartilor electronice. Oferim contract de comision.
Îti trebuie doar un calculator cu conexiune Internet, cunostinte minime de utilizare PC,
perseverenta si rabdare. Poti câstiga între 100 si 285 EURO înca din prima luna,
sau 25000 EURO înca din primul an. Începe chiar acum trimitand mesajul “Detalii PROIECT”
la una dintre adresele de e-mail: proiect.online_2016@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE