HOROSCOP 13 MARTIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI RAC, LEU, FECIOARĂ - DUMINICĂHOROSCOP 13 MARTIE 2016. ZODII ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI RAC, LEU, FECIOARĂ - DUMINICĂ. Citeşte HOROSCOPUL DE DUMINICĂ şi află ce îţi rezervă astrele pentru această zi.

Horoscop 13 martie
Horoscop 13 martie
Foto: publika.md

HOROSCOP 13 MARTIE 2016. ZODII ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI RAC, LEU, FECIOARĂ - DUMINICĂ.

HOROSCOP DUMINICĂ, 13 MARTIE 2016, BERBEC

In prima parte a zilei esti cam visator si ai tendinta sa ignori problemele importante pe care le aveti de rezolvat.
Ai o stare de dezechilibru interior de care poti scapa doar daca te pui serios pe treaba. Muncesti mult, in domenii diverse si vei avea parte de succesele sentimentale mult asteptate. Mare grija insa la probleme renale. Profita de ajutorul pe care vi-l ofera o persoana draga din familie!

HOROSCOP DUMINICĂ, 13 MARTIE 2016, TAUR

Treci printr-o perioada de mari schimbari. E timpul sa iti gasesti o persoana care sa accepte dorintele si asteptarile tale. Este foarte posibil sa rupi relatiile cu cineva important din viata ta. Sfaturile unei rude mai in varsta te vor ajuta sa eviti o problema financiara. Dupa-amiaza primesti in vizita prieteni de familie, in compania carora vei reusi sa te relaxezi.

HOROSCOP DUMINICĂ, 13 MARTIE 2016, GEMENI

Nu reusesti sa comunici exact ce vrei, asa ca daca ai planuit o intalnire de afaceri sau orice alt tip de sedinta importanta. De altfel, nici deciziile pe plan financiar nu sunt indicate astazi. Vei avea de facut cateva drumuri si cumparaturi, dar banii cheltuiti vor reveni inapoi intr-o forma sau alta! Fii diplomat cu cei din jur.

HOROSCOP DUMINICĂ, 13 MARTIE 2016, RAC

Vei fi laudat si poate chiar vei avea parte de un bonus sau o marire de salariu. Este posibila o revedere cu cineva pe care nu l-ai mai vazut de mult. Ai o zi foarte buna in special cand este vorba despre familie si camin – cei dragi iti pregatesc o surpriza. Chiar daca simti ca nu te mai ajungi cu banii, reusesti sa o scoti la capat pana la urma, ba chiar si sa faci planuri pentru viitor! Totusi, ar fi bine eviti speculatiile de orice fel.

HOROSCOP DUMINICĂ, 13 MARTIE 2016, LEU

Este posibil ca o ruda (cel mai probabil femeie) sa afle ca este bolnava. Ai si tu grija de sanatatea ta si nu neglija odihna! Chiar daca te simti bine si ai un tonus bun, nu inseamna ca trebuie sa tragi de tine si sa te fortezi fizic. Esti foarte creativ si incepi o activitate noua. Ai toate sansele de reusita pe plan intelectual si sentimental.

HOROSCOP DUMINICĂ, 13 MARTIE 2016, FECIOARĂ

Mare atentie la conflictele care se pot naste cu partenerul, pentru ca nu ii faci pe plac! Tine cont de faptul ca uneori este nevoie sa faci si compromisuri. Incepi sa te descurci foarte bine in domenii noi, dar ai grija, ca este abia inceputul! Datorii din nou amanate… Fii prudent si ai grija sa nu faci promisiuni pe care nu esti sigur ca le vei putea respecta! Incearca sa te relaxezi cu unul dintre hobby-urile tale!

CITEŞTE RESTUL HOROSCOPULUI PE TEOTRANDAFIR.COM.

Etichete: FECIOARĂ - DUMINICĂ, gemeni rac, HOROSCOP 13 MARTIE 2016, horoscop BERBEC, leu, taur, ZODII MÂINE

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h