HOROSCOP 14 APRILIE 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂHOROSCOP 14 APRILIE 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ.  Datorita conjunctiei Soarelui cu Uranus apare dorinta de a face schimbari indraznete in casa si in viata personala. Este o buna ocazie de a rezolva ceea ce ati tot amanat pana acum. La nivel macro este posibil ca societatea sa fie luata prin surprindere de idei si initiative originale, care pot genera dezbateri aprinse sau chiar scandaluri.

Horoscop
Horoscop

HOROSCOP 14 APRILIE 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ.

HOROSCOP 14 APRILIE 2017 BERBEC

Sunteti foarte bine dispus si comunicativ. Este momentul sa va puneti planurile in aplicare, mai ales ca este posibil sa beneficiati de sprijinul moral si financiar al unei rude. Este momentul sa acordati mai multa atentie si mai mult timp relatiei cu persoana iubita. Ar fi bine sa recapitulati ce ati realizat in ultima vreme si sa va odihniti din plin inainte de o noua perioada de munca intensa.

HOROSCOP 14 APRILIE 2017 TAUR

Se pare ca va doriti tihna si relaxare mai mult decat orice, dar tendinta de a va izola risca sa-l deruteze pe partenerul de viata. Tineti cont de faptul ca linistea sufleteasca se bazeaza si pe armonia din relatia de cuplu! Ar fi bine sa uitati pentru o zi de tot ce este legat de munca si sa va dedicati activitatilor casnice si relaxarii.

HOROSCOP 14 APRILIE 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ.

HOROSCOP 14 APRILIE 2017 GEMENI

Sunteti hotarat sa faceti schimbari in plan sentimental. Nu este exclus sa faceti cunostinta cu o persoana de care va indragostiti la prima vedere. S-ar putea sa participati la o intrunire cu un grup de persoane cu care aveti preocupari comune. Evitati discutiile in contradictoriu cu o persoana mai in varsta!

HOROSCOP 14 APRILIE 2017 RAC

In prima parte a zilei va ocupati de diverse probleme casnice. Familia este de acord cu ideile dumneavoastra si va acorda tot sprijinul. Este o zi buna pentru activitati sociale. Iesiti in lume! Cariera se anunta solicitanta, asa ca aveti nevoie de odihna si relaxare.

HOROSCOP 14 APRILIE 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ.

HOROSCOP 14 APRILIE 2017 LEU

Daca v-ati propus sa faceti o schimbare in casa, acum este momentul sa treceti la actiune. Puteti sa zugraviti, sa faceti reparatii sau sa instalati un aparat electrocanic. Sfaturile unei persoane mai in varsta din familie ar putea fi enervante sau insistente. Pastrati-va calmul!

HOROSCOP 14 APRILIE 2017 FECIOARA

Aveti mari sanse de reusita in orice activitate legata de camin. Atentie, insa, la tendinta de a face prea multe in acelasi timp! In relatia cu persoana iubita puteti petrece momente de pasiune si tandrete. Este posibil ca o ruda mai in varsta sa va solicite ajutorul intr-o problema financiara.

HOROSCOP 14 APRILIE 2017 BALANTA

Astazi nu este indicat sa va ocupati de afaceri sau de chestiuni profesionale. Aveti posibilitatea sa faceti ordine in rutina zilnica si sa rezolvati mici probleme casnice. Parcurgeti o perioada favorabila relatiilor sentimentale.

HOROSCOP 14 APRILIE 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ.

HOROSCOP 14 APRILIE 2017 SCORPION

In cursul diminetii este posibil sa va intalniti cu o veche cunostinta, care va invita la o intrunire. Aveti ocazia sa rezolvati o problema sentimentala mai veche, pe care ati tot ignorat-o. Evitati discutiile aprinse cu o femeie!

HOROSCOP 14 APRILIE 2017 SAGETATOR

Astazi este recomandabil sa nu va implicati in activitati importante. Va sfatuim sa va relaxati si sa va incarcati bateriile. Daca sunteti invitat intr-o excursie, ar fi bine sa profitati de ocazie. Puteti sa relansati relatia cu persoana iubita sau, daca sunteti single, sa intalniti dragostea.

HOROSCOP 14 APRILIE 2017 CAPRICORN

O zi buna pentru intalniri sentimentale sau cu prietenii. Sunteti in forma si aveti idei interesante, care pot anima conversatia. Relatiile cu partenerul de viata sunt foarte bune. Este o zi pe care merita sa o petreceti impreuna cu cei dragi.

HOROSCOP 14 APRILIE 2017 VARSATOR

In cursul diminetii va propuneti sa rezolvati o multime de probleme, dar sunteti in forma si puteti sa duceti totul la bun sfarsit. Va sfatuim sa acordati mai mult timp persoanei iubite si familiei. Ei va pot ajuta sa va refaceti energia psihica de care aveti nevoie in aceasta perioada destul de agitata.

HOROSCOP 14 APRILIE 2017 PESTI

Ar fi bine sa nu va propuneti prea multe pentru azi. Diverse incurcaturi si intarzieri v-ar putea obliga sa va schimbati programul. In cursul diminetii este posibil sa aveti multe drumuri de facut in interes personal si pentru partenerul de viata. S-ar putea sa gasiti o solutie pentru o problema financiara. In luarea deciziilor importante va puteti baza pe intuitie.

HOROSCOP 14 APRILIE 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ.

Etichete: BALANȚĂ, FECIOARĂ, gemeni, HOROSCOP 14 APRILIE 2017, leu, rac, taur, ZODII BERBEC

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE