HOROSCOP 14 DECEMBRIE 2016, MIERCURI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂHOROSCOP 14 DECEMBRIE 2016, MIERCURI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ. Citeşte horoscopul zilnic şi află ce ţi-au propus astrele, pentru zodia ta!

Horoscop zilnic
Horoscop zilnic

HOROSCOP 14 DECEMBRIE 2016, MIERCURI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

Berbec

Ai facut candva o gluma ce parea a fi inofensiva, dar azi descoperi ca a avut efecte mai grave decat ai fi dorit. Te simti vinovat de situatia creata si te grabesti sa dregi cumva busuiocul, pentru ca nu-ti place sa vezi ca lumea te priveste cu raceala sau ostilitate.

Nu exagera totusi cu sentimentul de vina, pentru ca exista riscul sa-ti iei pe umeri o povara mai mare decat ai merita si sa iti ceri scuze si pentru lucruri pe care nu le-ai spus. Inainte de a-ti recunoaste greseala, analizeaza un pic daca tu chiar esti pe deplin vinovat de tulburarea apelor sau e vorba si de hachitele celuilalt. Tot o gluma ar putea repara situatia, dar caut-o cu grija!

Taur

Cineva iti ofera o mana de ajutor, dar ceva iti spune sa nu accepti atat de repede, de parca ai presimti ca in spatele aparentelor bune intentii, s-ar ascunde si un interes negativ.

Nu mai fi atat de suspicios, nimeni nu-ti vrea raul, dar azi ai tendinta de a vedea chiar si in cele mai sincere gesturi de apropiere semne de ostilitate si adversitate. Cel care este acum alaturi de tine chiar isi ofera prietenia pe tava, numai tu esti cel care respinge totul cu teama, ca nu cumva sa te increzi in cine nu merita.

Gemeni

Ai alaturi de tine un om care isi deschide inima in fata ta tocmai pentru ca are incredere deplina in sfaturile tale. Din prietenie sincera, ii vei oferi ajutorul tau, convins ca vei juca un rol cheie in rezolvarea problemei care il macina.

Nu esti direct implicat emotional, si tocmai capacitatea de a ramane detasat de ceea ce traieste acesta te ajuta sa-i oferi un sfat corect si concret. Ii vei castiga respectul si prietenia pentru o viata intreaga, pentru ca simte ca fara tine nu ar fi depasit impasul.

Rac

O afacere pe cont propriu ar fi cea mai inteleapta decizie pe care ai putea s-o iei acum. Poate deja ai acumulat un capital care asteapta sa fie investit intr-o directie din care, intr-o zi, ar putea aparea beneficii materiale promitatoare.

Daca te bate demult gandul sa pornesti de unul singur intr-o afacere sau un proiect cu conotatii financiare, acum ar fi momentul ideal, dar nu te astepta la castiguri peste noapte. Ti se cere efort, rabdare si curaj pana vor aparea si rezultatele sperate!

Citeşte continuarea pe Huff.ro.

HOROSCOP 14 DECEMBRIE 2016, MIERCURI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

Etichete: FECIOARĂ, gemeni, HOROSCOP, HOROSCOP 14 DECEMBRIE 2016, leu, miercuri, rac, taur, ZODII BERBEC

0/5 COMENTARII
Nume*
07 ian 22:19
+0
VOTURI
-0
It's a pleausre to find someone who can think so clearly http://opdvkasy.com [url=http://wnbpilxyk.com]wnbpilxyk[/url] [link=http://umzwgry.com]umzwgry[/link]
Nume*
06 ian 09:18
+0
VOTURI
-0
You con'udlt pay me to ignore these posts!
Nume*
06 ian 03:33
+0
VOTURI
-0
Yo, good looikn out! Gonna make it work now. http://dnzeclbemsc.com [url=http://nnooqa.com]nnooqa[/url] [link=http://hvyirnwrfx.com]hvyirnwrfx[/link]
Nume*
05 ian 20:51
+0
VOTURI
-0
This is a most useful cootbirutinn to the debate
Nume*
05 ian 00:05
+0
VOTURI
-0
It's really great that people are sharing this intaomrfion.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE