HOROSCOP 14 FEBRUARIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂHOROSCOP 14 FEBRUARIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP ZILNIC - DUMINICĂ. Citeşte horoscopul de duminică şi află ce îţi rezervă astrele. 

HOROSCOP
HOROSCOP

HOROSCOP 14 FEBRUARIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP ZILNIC BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI - DUMINICĂ. 

HOROSCOP DUMINICĂ, 14 FEBRUARIE  BERBEC

Pragmatismul si ambitia sunt la loc de cinste astazi. Totodata, depunand unele eforturi, devine posibila o avansare sau o majorare a salariului.

HOROSCOP DUMINICĂ, 14 FEBRUARIE TAUR

Ar fi intelept sa intelegi ca daca esti intr-o relatie care te tine pe loc, aceeasi relatie il blocheaza in evolutie si pe cealalt. Elibereaza-te cat mai curand si vei fi mult mai fericit. Si nu incerca sa gasesti scuze la nefericire cand solutiile sunt la indemana.

HOROSCOP DUMINICĂ, 14 FEBRUARIE GEMENI

Exista o expresie care suna cam asa: ,,ai noroc chior la bani". Se pare ca a fost inventata special pentru tine, special pentru urmatoarele ore. Indiferent ce vei face vei castiga.

HOROSCOP DUMINICĂ, 14 FEBRUARIE RAC

Curiozitatea te va face sa aloci mai mult timp pentru a intelege lucrurile complicate. Va fi o zi in care vei avansa incet, cu pasi nesiguri, insa te vei apropia inca putin de atingerea obiectivelor.

HOROSCOP DUMINICĂ, 14 FEBRUARIE LEU

Sefii te preseaza sa duci la bun sfarsit o insarcinare si vei reusi sa ii multumesti numai daca iei lucrurile in serios.

HOROSCOP DUMINICĂ, 14 FEBRUARIE FECIOARA

In proiectele personale, stabileste-ti clar obiectivele inainte de a lua o hotarare. Ia-ti timpul necesar sa iti evaluezi toate sansele.

HOROSCOP DUMINICĂ, 14 FEBRUARIE BALANTA

Dupa o scurta pauza de la ritmul agitat cu care te-a obisnuit viata, se pare ca te reintorci in valtoarea evenimentelor.

HOROSCOP DUMINICĂ, 14 FEBRUARIE SCORPION

Ziua de azi e propice pentru sortarea prioritatilor si sarcinilor din agenda zilnica: Ce este urgent de facut? Ce este important de facut? Si tine minte ca exista o diferenta importanta intre urgent si important.

HOROSCOP DUMINICĂ, 14 FEBRUARIE SAGETATOR

Unele idei legate de activitatea ta ar putea fi puse in practica intr-un mod uimitor. Astazi vei avea o abordare pragmatica in tot ceea ce vei face.

HOROSCOP DUMINICĂ, 14 FEBRUARIE CAPRICORN

A sosit momentul sa pui capat cheltuielilor exagerate. La serviciu vei fi in mare forma si vei finaliza cu usurinta sarcinile primite.

HOROSCOP DUMINICĂ, 14 FEBRUARIE VARSATOR

Pragmatismul si ambitia sunt la loc de cinste astazi. Depunand unele eforturi, devine posibila o avansare sau o majorare a salariului.

HOROSCOP DUMINICĂ, 14 FEBRUARIE PESTI

Sectorul relatiei cu politia, justitia sau breasla avocatilor nu este prea bine aspectat, asa incat daca nu esti cu ochii in patru risti o amenda sau o intoarcere surpriza in desfasurarea litigiilor tale.

SURSA: ROASTROLOG.COM

Etichete: HOROSCOP 14 FEBRUARIE 2016, HOROSCOP ZILNIC BALANȚĂ, peşti, sambata, SCORPION, VĂRSĂTOR, ZODII ASTAZI, ZODII MÂINE

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE