HOROSCOP 14 IUNIE 2016. Horoscop Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, PeștiHOROSCOP 14 IUNIE 2016. Horoscop Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Pești: Citește horoscopul de marți și vezi ce îți rezervă astrele în această zi.

HOROSCOP 14 IUNIE 2016. Horoscop Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Pesti
HOROSCOP 14 IUNIE 2016. Horoscop Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Pești
Foto: publika.md

HOROSCOP 14 IUNIE 2016. Horoscop Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Pești:

Horoscop 14 iunie 2016, Fecioară:
Marţi este o zi liniştită pentru voi; vă ocupaţi de câteva sarcini destul de micuţe la locul de muncă, apoi aveţi timpul liber să faceţi ce vă pofteşte inima. Este posibil să mergeţi la cumpărături deoarece se apropie ziua de naştere a unei persoane importante şi vreţi să îi cumpăraţi un cadou frumos.

Horoscop 14 iunie 2016, Balanţă:
A 14-a zi a lunii iunie este una de foc pentru voi; trebuie să fiţi foarte atenţi la sarcinile profesionale. Deşi par extrem de uşoare, acestea vă vor da numeroase bătăi de cap. De asemenea, oferiţi o atenţie deosebită detaliilor, vor face diferenţa în faţa şefilor.

Horoscop 14 iunie 2016, Scorpion:
Sunteţi destul de agitaţi fără motiv, aşa că trebuie să scăpaţi de această stare neplăcută. Activităţile în aer liber vă pot ajuta să vă relaxaţi; de asemenea, plimbările lungi sunt recomandate în această situaţie. Luaţi-vă încălţările confortabile şi ieşiţi la o plimbare prin parc.

Horoscop 14 iunie 2016, Săgetător:
Partenerii nu sunt deloc mulţumiţi de rezultatele cu care vă prezentaţi în faţa lor; pentru a îi surprinde în mod plăcut, trebuie să ieşiţi din zona de confort şi să gândiţi diferit. Nu vă daţi bătuţi şi faceţi tot posibilul să obţineţi ce trebuie în aceste proiecte. Spre seară, vă loveşte inspiraţia şi sunteţi în căutare de obiecte decorative de vară pentru casă.

Horoscop 14 iunie 2016, Capricorn:
Ziua de marţi este o zi plină pentru voi; aveţi multe lucruri de rezolvat şi prea puţin timp la dispoziţie. Pentru întâlnirile de afaceri, alegeţi o ţinută cât mai confortabilă şi, în acelaşi timp, elegantă, care să exprime încredere. Pentru a reuşi, sunteţi dispuşi să faceţi compromisurile necesare şi să rămâneţi peste program astfel încât să terminaţi toate sarcinile.

Horoscop 14 iunie 2016, Vărsător:
Prima parte a zilei va fi una aglomerată; trebuie să vă ocupaţi de numeroase sarcini importante pe plan profesional. Relaţia pe care o aveţi cu colegii de echipă se poate răci în această perioadă din diverse motive. Seara va fi una mai relaxantă şi frumoasă; vă pregătiţi pentru o vacanţă şi sunteţi în căutare de rochiţe şi costume de baie.

Horoscop 14 iunie 2016, Peşti:
Micile certuri de la locul de muncă se pot transforma în adevărate conflicte dacă nimeni nu face ceva în această privinţă; din fericire, voi rămâneţi liniştiţi şi vă vedeţi fără nicio problemă de treburile voastre. Spre seară este posibil să mergeţi la un eveniment mai special, aşa că o ţinută sofisticată este absolut necesară.

Citește restul horoscopului pe horoscop-urania.org.

Etichete: BALANȚĂ, CAPRICORN, horoscop 2016, HOROSCOP FECIOARĂ, horoscop iunie, peşti, sagetator, SCORPION

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h