HOROSCOP 15 IUNIE 2016. Horoscop Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, PeştiHOROSCOP 15 IUNIE 2016. Horoscop Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti: Citeşte horoscopul de miercuri şi vezi ce îţi rezervă astrele.

HOROSCOP 15 IUNIE 2016. Horoscop Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti
HOROSCOP 15 IUNIE 2016. Horoscop Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti
Foto: publika.md

HOROSCOP 15 IUNIE 2016. Horoscop Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti:

Horoscop 15 iunie 2016, Fecioară:
Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu nasul în hârtii; aveţi foarte multe lucruri de rezolvat deoarece la sfârşitul săptămânii trebuie să predaţi un raport detaliat şefilor. Spre seară aveţi timp să vă relaxaţi şi să uitaţi de probleme în compania prietenilor.

Horoscop 15 iunie 2016, Balanţă:
Nu vă înţelegeţi bine cu oamenii cu care interacţionaţi, în special cu partenerii de afaceri. Aceasta nu este o perioadă tocmai bună pentru a participa la şedinţe importante sau negocieri pentru viitoarele proiecte. Pe plan personal, lucrurile stau destul de bine pentru voi.

Horoscop 15 iunie 2016, Scorpion:
Colegii de muncă simt că voi primiţi mai multă atenţie din partea şefilor şi vor face tot posibilul să vă pună beţe în roate. Mare atenţie la oamenii în care aveţi încredere deoarece puteţi să fiţi răniţi de cei de la care vă aşteptaţi cel mai puţin.

Horoscop 15 iunie 2016, Săgetător:
Astrele vă pregătesc surprize frumoase în viaţa sentimentală; este posibil ca partenerul de cuplu să vă surprindă cu o cerere în căsătorie. În cazul în care sunteţi singuri, acum aveţi ocazia să întâlniţi o persoană nouă, de care vă veţi îndrăgosti încă de la prima vedere.

Horoscop 15 iunie 2016, Capricorn:
Ziua de miercuri pare să fie una destul de frumoasă pentru voi; pe plan profesional, anumite proiecte cu şanse mari de reuşită par să fie puse în aplicare. Atenţia la detalii şi răbdarea de care daţi dovadă vă ajută să reuşiţi în tot ce vă propuneţi.

Horoscop 15 iunie 2016, Vărsător:
Pe plan sentimental, lucrurile dintre voi şi partenerul de cuplu nu sunt tocmai roz. Este posibil ca un conflict mai vechi să producă încă răni destul de mari. O discuţie serioasă şi sinceră vă poate ajuta să înţelegeţi mai bine ce este de făcut pe viitor.

Horoscop 15 iunie 2016, Peşti:
Astăzi vă arătaţi nemulţumirea de modul în care colegii de muncă şi partenerii de afaceri se ocupă de aceste colaborări. Cu răbdare şi profesionalism, faceţi tot posibilul să schimbaţi această situaţie astfel încât parteneriatul să continue şi să fie profitabil pentru toată lumea.

Citeşte restul horoscopului pe horoscop-urania.org.

Etichete: BALANȚĂ, CAPRICORN, HOROSCOP, horoscop azi, HOROSCOP FECIOARĂ, horoscop iunie, peşti, sagetator, SCORPION

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE