HOROSCOP 15 MARTIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BALANȚĂ,SCORPION,SĂGETĂTOR,CAPRICORN,VĂRSĂTOR,PEȘTIHOROSCOP 15 MARTIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI: Citește horoscopul de marți și află ce îți rezervă astrele.

HOROSCOP 15 MARTIE 2016. ZODII MAINE. HOROSCOP BALANȚA,SCORPION,SAGETATOR,CAPRICORN,VARSATOR,PEȘTI
HOROSCOP 15 MARTIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOP BALANȚĂ,SCORPION,SĂGETĂTOR,CAPRICORN,VĂRSĂTOR,PEȘTI
Foto: perfecte.ro

HOROSCOP 15 MARTIE 2016. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI:

Horoscop 15 martie 2016, Balanţă:
Astăzi vă puteţi confrunta cu o problemă mai delicată pe plan personal; o decizie din trecut vă bântuie şi acum şi vă poate distruge relaţia pe care aţi construit-o cu partenerul de cuplu. Vă este teamă de ce urmează şi simţiţi nevoia să discutaţi cu o persoană de încredere.

Horoscop 15 martie 2016, Scorpion:
Sunteţi cu zâmbetul pe buze şi rămâneţi aşa întreaga zi; starea de spirit vă ajută să vedeţi şi o altă faţă a problemelor, astfel încât reuşiţi de fiecare dată să rezolvaţi aceste situaţii dificile fără prea multe bătăi de cap. Seara poate veni cu o surpriză minunată din partea unei persoane foarte dragi.

Horoscop 15 martie 2016, Săgetător:
Vă doriţi foarte mult un proiect important şi pentru asta sunteţi dispuşi să faceţi orice; chiar şi aşa, încercaţi să aveţi răbdare, multe lucruri urmează să se schimbe în perioada următoare. Nu faceţi compromisuri care vă vor distruge relaţia pe care o aveţi cu oamenii din jurul vostru.

Horoscop 15 martie 2016, Capricorn:
Încă de la primele ore ale dimineţii pot apărea câteva conflicte la locul de muncă şi asta doar din cauza unui coleg care nu a reuşit să îşi rezolve problemele. Şefii sunt dezamăgiţi de întreaga echipă; pentru a le recâştiga încrederea, trebuie să munciţi de zeci de ori mai mult.

Horoscop 15 martie 2016, Vărsător:
Astăzi încercaţi să vă ocupaţi de problemele personale; simţiţi nevoia să rezolvaţi conflictele pe care le aveţi cu persoanele din jurul vostru, în special dacă este vorba despre conflicte în familie. Aveţi multă răbdare şi chiar ajungeţi să faceţi compromisuri doar de dragul relaţiei speciale pe care o aveţi cu aceşti oameni dragi.

Horoscop 15 martie 2016, Peşti:
O întâlnire cu partenerii de afaceri vă poate da planurile peste cap; sunteţi nevoiţi să renunţaţi la proiectele voastre sau să le amânaţi pentru a vă ocupa de alte sarcini mult mai importante şi destul de urgente. Aveţi multă răbdare şi comunicaţi bine cu colegii de echipă.

Citește restul horoscopului pe horoscop-urania.org.

Etichete: BALANȚĂ, CAPRICORN, horoscop azi, horoscop martie, HOROSCOP scorpion, horoscop zilnic, peşti, sagetator, VĂRSĂTOR, zodii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE