HOROSCOP 19 MARTIE 2016. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTORHOROSCOP 19 MARTIE 2016. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI: Citește horoscopul de sâmbătă și vezi ce îți rezervă astrele.

HOROSCOP 19 MARTIE 2016. ZODII MAINE. HOROSCOP BALANȚA,SCORPION,SAGETATOR,CAPRICORN,VARSATOR,PEȘTI
HOROSCOP 19 MARTIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOP BALANȚĂ,SCORPION,SĂGETĂTOR,CAPRICORN,VĂRSĂTOR,PEȘTI
Foto: CLICK.RO

HOROSCOP 19 MARTIE 2016. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI: 

Horoscop 19 martie 2016, Balanţă:
Ziua de 19 martie nu este potrivită pentru a vă implica în activităţi de grup, dar nici să vă descurcaţi de unii singuri. Energia pozitivă va răsări, însă, din munca în doi. Duetele care se formează în această zi vă vor ajuta să treceţi de această zi cu zâmbetul pe buze. În plus, veţi avea parte de sprijinul pe care îl doriţi.

Horoscop 19 martie 2016, Scorpion:
Astăzi este o zi bună să dezgropaţi o problemă de care aţi fugit până acum. Este momentul să faceţi o mişcare curajoasă în carieră şi să fiţi siguri că veţi reuşi, iar încrederea în voi vă va ajuta să reuşiţi în tot ce vă propuneţi. Puteţi fi curajoşi şi în dragoste. Dacă vă place o persoană, nu ezitaţi să intraţi în vorbă cu ea sau să o invitaţi la o cină.

Horoscop 19 martie 2016, Săgetător:
Dacă aveţi de respectat un termen-limită, astăzi s-ar putea să primiţi o amânare. Această schimbare vă va da o atitudine pozitivă, care vă va face să anulaţi un eveniment social important, pentru a vă alătura prietenilor. Înainte să luaţi decizii drastice, asiguraţi-vă că nu riscaţi nimic.

Horoscop 19 martie 2016, Capricorn:
În a 6-a zi a săptămânii ar trebui să fiţi mai sociabili şi mai drăguţi cu oamenii din jurul vostru. Abilităţile voastre de comunicare sunt foarte bune şi sunt foarte mulţi oameni care vor să petreacă timpul în compania voastră. Nu este o zi bună să alegeţi un film bun în detrimentul prietenilor, oricât aţi fi de obosiţi.

Horoscop 19 martie 2016, Vărsător:
Astăzi veţi fi în sfârşit capabili să vă desprindeţi de trecut. Vă simţiţi pregătiţi pentru un nou început, sunteţi productivi şi aveţi o atitudine pozitivă. Aţi învăţat lecţii foarte importante şi simţiţi că aveţi toate lucrurile sub control. V-aţi demonstrat că sunteţi puternici şi sunteţi pregătiţi să vă asumaţi alte responsabilităţi.

Horoscop 19 martie 2016, Peşti:
Nu este o idee bună să vă cenzuraţi cuvintele şi faptele. Când vă deschideţi şi spuneţi lucruri care vă nemulţumesc, puteţi să îmbunătăţiţi ceva. Dacă, însă, nu spuneţi nimic, nu se va schimba nimic. Aveţi idei foarte bune. Toată lumea ştie asta şi vă aşteaptă nerăbdătoare să audă ce părere aveţi voi despre anumite lucruri.

Citește restul horoscopului pe horoscop-urania.org.

Etichete: CAPRICORN, horoscop azi, horoscop balanță, horoscop martie, horoscop zilnic, peşti, sagetator, SCORPION, VĂRSĂTOR

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h