HOROSCOP 1O APRILIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, VĂRSĂTOR, PEȘTIHOROSCOP 10 APRILIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, VĂRSĂTOR, PEȘTI-DUMINICĂ. Citeşte HOROSCOPUL DE DUMINICĂ şi află ce îţi rezervă astrele pentru această zi.

Horoscop 10 aprilie 2016
Horoscop 10 aprilie 2016

HOROSCOP 10 APRILIE 2016. HOROSCOP BALANȚA, SCORPION, SAGETATOR, VARSATOR, PEȘTI-DUMINICĂ. 

HOROSCOP DUMINICA 10 APRILIE 2016. BALANȚĂ

S-ar putea sa fiti implicat intr-un scandal la serviciu din cauza barfelor unui coleg. Va recomandam sa va stapaniti nervozitatea, pentru ca neintelegerile se vor lamuri repede. Dupa-amiaza este posibil sa intrati in posesia unei sume de bani cu care va rezolvati o parte din problemele financiare.

HOROSCOP DUMINICA 10 APRILIE 2016. SCORPION

Astazi nu este indicat sa circulati cu masina, pentru ca exista pericolul sa fiti implicat intr-un accident. Daca nu aveti incotro, va sfatuim sa fiti foarte atent si prudent. In tot ce faceti, amintiti-va ca graba strica treaba! Puteti sa va bazati pe intuitie.

HOROSCOP DUMINICA 10 APRILIE 2016. SĂGETĂTOR

Este posibil sa incepeti un nou proiect profesional, de pe urma caruia veti castiga bine. La nevoie, nu ezitati sa apelati la ajutorul prietenilor! Va sfatuim sa fiti cat mai calm in toate discutiile si negocierile. Azi certurile pot izbucni din orice. Dupa-amiaza s-ar putea sa va intalniti cu un prieten de la care aflati ca o cunostinta a avut un accident.

HOROSCOP DUMINICA 10 APRILIE 2016. CAPRICORN

In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti nevoit sa renuntati la o actiune in interesul personal sau al familiei. O ruda mai in varsta nu poate sau nu vrea sa va ajute. Nu este momentul sa provocati o discutie, fiindca se poate ajunge foarte usor la cearta. In plan profesional este o zi buna pentru reorganizarea modului de lucru si pentru a face ordine in documente si fisiere.

HOROSCOP DUMINICA 10 APRILIE 2016. VĂRSĂTOR

S-ar putea sa fiti laudat de superiori pentru seriozitatea cu care va indepliniti sarcinile. Evenimente neprevazute ar putea provoca o intarziere care va afecteaza un proiect de afaceri. Este recomandat sa evitati intalnirile cu prietenii si sa fiti foarte atent daca conduceti masina, fiindca sunteti predispus la mici accidente.

HOROSCOP DUMINICA 10 APRILIE 2016. PEȘTI

Aveti tendinta de a deveni irascibil, probabil din cauza oboselii. Este recomandat sa evitati discutiile pe subiectecte delicate, pentru ca azi riscul ca acestea sa degenereze in cearta este considerabil. Ar fi bine sa va menajati si sa amanati activitatile si deciziile importante. In plan financiar nu este o zi buna pentru speculatii sau pentru orice fel de actiuni riscante.

Citeşte restul horoscopului pe eastrolog.ro.


Etichete: BALANȚĂ, berbec, CAPRICORN, FECIOARĂ, gemeni, HOROSCOP, horoscop 10 APRILIE, HOROSCOP 10 aprilie 2016, leu, peşti, rac, sagetator, SCORPION, taur, VĂRSĂTOR

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE