HOROSCOP 2 APRILIE 2016. HOROSCOP 2 APRILIE BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEUHOROSCOP 2 APRILIE 2016.  HOROSCOP 2 APRILIE BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU: Citește horoscopul de sâmbătă și află ce îți rezervă astrele sâmbătă.

HOROSCOP 2 APRILIE 2016. ZODII MAINE. HOROSCOP 2 APRILIE BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU
HOROSCOP 2 APRILIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOP 2 APRILIE BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU
Foto: jurnalul.ro

Horoscop 2 aprilie 2016, Berbec:

Cineva din cercul vostru de prieteni s-ar putea să vă spună că are sentimente romantice pentru voi. La început, această situaţie vă va face să vă simţiţi inconfortabili, pentru că nu v-aţi gândit niciodată în acest fel la persoana respectivă. Nu acţionaţi impulsiv!

Horoscop 2 aprilie 2016, Taur:

O persoană din trecut s-ar putea să revină în viaţa voastră. În aceste condiţii, nu este de mirare că vă veţi simţi singuri şi melancolici astăzi. Aşteptaţi-vă să vi se facă declaraţii de dragoste, dar nu este indicat să le răspundeţi, dacă nu simţiţi acelaşi lucru.

Horoscop 2 aprilie 2016, Gemeni:

De ceva vreme vă gândiţi să vă sporiţi veniturile şi începeţi să vedeţi că lucrurile se îndreaptă spre ce vă doriţi. Mai aveţi, însă, foarte multe de făcut, înainte ca lucrurile să iasă chiar cum vă doriţi. Încercaţi să nu vă lăsaţi afectaţi de lucrurile care nu merg în viaţa voastră, pentru că vă veţi deprima degeaba.

Horoscop 2 aprilie 2016, Rac:

Vă aşteaptă o zi haotică, mai ales din cauza colegilor voştri, care au lăsat proiecte importante pe ultima sută de metri. Va trebui să faceţi totul deodată, dar dacă vă păstraţi calmul, veţi reuşi. În plus, este un moment bun să le arătaţi superiorilor cât sunteţi de valoroşi.

Horoscop 2 aprilie 2016, Leu:

Dacă v-aţi făcut planuri să călătoriţi, s-ar putea să fiţi nevoiţi să le amânaţi. Ţineţi cont, însă, ca orice întârziere este doar o întârziere, nu înseamnă că nu veţi mai ajunge acolo unde v-aţi propus. Gândiţi-vă că aveţi mai mult timp să vă pregătiţi. Este important să vedeţi partea plină a paharului în orice situaţie.

Citește restul horoscopului pe horoscop-urania.org.

Etichete: gemeni, HOROSCOP APRILIE, horoscop azi, horoscop BERBEC, horoscop zilnic, leu, rac, taur, zodii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h