HOROSCOP 2 AUGUST 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ, SCORPIONHOROSCOP 2 AUGUST 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ, SCORPION.

Horoscop
Horoscop

HOROSCOP 2 AUGUST 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ, SCORPION.

Berbec: Se diminuează nota tragică a unor situații, dar persistă problemele pe care le ai în relația cu persoanele care au autoritate asupra ta.

Taur: Spui că nu ai nevoie de ajutor, dar situația reală te contrazice la fiecare pas. Este important să găsești un echilibru între ceea ce poți face și ce poți lăsa în seama altora.

Gemeni: Poate că astăzi vei vedea cu alți ochi condițiile pe care le-ai acceptat, ca să ajungi la o înțelegere cu partenerul de cuplu. Sunt multe limitări, care nu îți sunt pe plac.

Rac: Ți se cere mai mult la locul de muncă sau poate fi doar percepția ta, provocată de gândurile negre din ultima perioadă. Contează mult cum anume vei interpreta toate aceste cerințe.

Leu: Ești în acord cu tine, ceea ce este foarte important, dar nu și cu cei dragi care cer multe și mărunte sau nu vor, pur și simplu, să țină cont de argumentele unui refuz.

Fecioară: Te retragi în spațiul tău intim sau în familie, acolo unde te regăsești mai ușor. Ai nevoie de o schimbare a gândurilor pesimiste care te-au adus în pragul descurajării.

HOROSCOP 2 AUGUST 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ, SCORPION.

Balanță: Este important să ții cont de părerea apropiaților, dar nu și atunci când aceștia își depășesc atribuțiile. Ar fi bine să îți amintești și de momentele când și tu faci același lucru.

Scorpion: Ai de ales între a funcționa cu vechile temeri, acumulate, sau de a le arunca la gunoi, împreună cu argumentele pe care le-ai adunat în favoarea lor.

Săgetător: Ești capabil să îi influențezi pozitiv pe toți cei care intră în contact cu tine, dar pe tine te atrag cei care nu se lasă vrăjiți de optimismul tău.

Capricorn: Intuiția te îndeamnă să păstrezi mai bine secretele decât altădată, dar nu reușești deloc acest lucru și nu sunt mecanisme pe care le poți controla.

Vărsător: Arăți o sensibilitate neobișnuită față de gesturile prietenilor, toate seamănă a trădare, deși nu ai argumente. Ar trebui să te întorci la dispoziția ta obișnuită, cea senină.

Pești: Probabil ai destule nemulțumiri legate de propria imagine, dar așa cum știi foarte bine, acestea pot deveni un motor excelent pentru schimbare, potrivit libertatea.ro.

HOROSCOP 2 AUGUST 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ, SCORPION.

Etichete: BALANȚĂ, FECIOARĂ, gemeni, HOROSCOP 2 August, leu, rac, SCORPION, taur, ZODII BERBEC

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE