Horoscop 2014: URANIA citește zodiacul pentru Anul Calului de LemnHoroscop 2014: URANIA citește zodiacul pentru Anul Calului de Lemn În zodiacul chinezesc, anul 2014 este anul calului de lemn. Ce prevede Urania pentru acest an, citiți mai jos.

Horoscop chinezesc 2014 - Anul Calului de Lemn in zodiacul chinezesc
Horoscop chinezesc 2014 - Anul Calului de Lemn în zodiacul chinezesc

Horoscop 2014: URANIA citește zodiacul pentru Anul Calului de Lemn 

Urania, cunoscut astrolog, are preziceri pentru anul 2014, care în horoscopul chinezesc este anul CAlului de Lemn. 

oroscop 2014: Dragoste si familie

In anul Calului, este indicat ca toate zodiile sa acorde atentie vietii familiale si sentimentale. Emotivitatea si aventurismul sunt doua trasaturi caracteristice anului 2014. Daca nu veti rata momentul, va veti bucura de succes pe plan sentimental. Un flirt neinsemnat poate sa se transforme intr-o relatie de dragoste armonioasa si trainica.

Anul 2014 va aduce o multime de cadouri neasteptate celor nascuti in anul Calului. Nimeni nu va ramane fara surpriza! Va asteapta intalniri noi, care pot marca inceputul unei relatii de dragoste adevarata.

Maimutele, Mistretii si Dragonii vor avea parte de trairi intense pe plan sentimental. Anul 2014 le va aduce multe experiente emotionante, zile fericite si nopti pasionale. Dar cel mai important lucru este comunicarea, plina de dragoste si afectiune reciproca.

Caprele si Cocosii, in schimb, s-ar putea sa sufere de lipsa de intelegere si tot in zadar sa incerce sa-si gaseasca jumatatea. Iepurii, Bivolii si Cainii vor simti nevoia de o relatie stabila si pasnica. Serpii, Sobolanii si Tigrii vor reusi sa mentina relatia inceputa si, in general, vor avea parte de un an linistit in aceasta privinta.

Horoscop 2014: Afaceri si finante

Caii vor avea noroc nu doar in dragoste, dar si in afaceri. La urma urmei, este anul lor! Serpii de asemenea se vor bucura de reusite pe plan profesional, datorita capacitatii lor de a negocia si stabili contacte utile. Mistretii se vor bucura in sfarsit de recunoastere. Abordarea creativa a problemelor va fi apreciata pe deplin, fapt ce se va repercuta in mod pozitiv asupra situatiei lor financiare. Datorita istetimii innascute, Sobolanii vor reusi sa-si invinga concurenta si sa ocupe pozitia de lider in domeniul lor de activitate.

Iepurii pot fi sfatuiti sa desfasoare o activitate individuala. Cainii si Bivolii isi pot da demisia, pentru a-si gasi ocupatii mai profitabile.

Tigrii si Cocosii in schimb trebuie sa fie prudenti. 2014 va fi un an foarte dinamic si reprezentantii acestor zodii s-ar putea sa nu reuseasca sa faca fata schimbarilor rapide. Pentru a evita problemele, acesti nativi trebuie sa-si stabileasca obiective realiste si sa avanseze treptat, fara incercari de a realiza imposibilul.

Dragonii vor esua, daca vor actiona prea direct. Acelasi lucru este valabil si pentru Maimute. Iar Caprele vor avea nevoie de mai multa determinare pentru a nu ceda in fata dificultatilor si pentru a nu rata o oferta buna.

Horoscop 2014: Sanatate

Prudenta va fi necesara Dragonilor, Mistretilor si Cocosilor. Anume aceste zodii sunt expuse la riscul de a suferi traume la inceputul anului 2014. Iepurii, Tigrii, Bivolii si Caii vor face o alegere corecta daca vor trece la un regim alimentar sanatos si vor incepe sa aiba grija de propria persoana. Serpii, Maimutele si Sobolanii se vor mentine intr-o forma fizica buna pe parcursul intregului an, dar n-ar strica sa faca niste analize de rutina in a doua jumatate a anului 2014. Caprele se vor putea lauda cu o imbunatatire semnificativa a starii de sanatate, iar Cainii trebuie sa evite suprasolicitarea.

Sursa: horoscopurania.ro

Etichete: anul calului de lemn, HOROSCOP, zodiac chinezesc

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE