HOROSCOP 21 DECEMBRIE 2016, JOI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂHOROSCOP 21 DECEMBRIE 2016, JOI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

Horoscop zilnic
Horoscop zilnic

HOROSCOP 21 DECEMBRIE 2016, JOI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

Berbec

Ai ajuns la finish asa cum ai dorit, dar nu detii tu toate meritele pentru acest final de capitol, pentru ca ai fost ajutat permanent de cineva care a stat alaturi de tine. Daca acum culegi roadele finale, nu uita cine a participat la aceasta reusita, pentru ca l-ai supara profund daca i-ai ignora contributia.

Nu fi egoist si nici nu trage pe turta ta toate meritele, ci trebuie sa recunosti ca ai avut un partener pe tot parcursul acestui proiect si fara el nu ai fi ajuns aici in aceleasi conditii. Scoate-i mai mult in evidenta rolul si multumeste-i!

Taur

Asteapta-te la discutii in contradictoriu, la controverse si animozitati in orice incercare de comunicare, pentru ca nici tu, nici ceilalti nu va puteti abtine de la remarci acide. Parca ai fi prins in mijlocul unei furtuni si nu stii incotro sa mergi, orice ai face.

Lucrurile se precipita si nasc o stare de nervozitate extrema. Si tu esti irascibil, fara indoiala, dar ai si ghinionul sa te afli printre oameni agresivi din fire care toarna gaz pe foc la o banala disputa.

Gemeni

Se apropie un eveniment ce va avea la origine un verdict, o judecata, un raspuns cu tenta oficiala pe care il astepti cu sufletul la gura. Optimismul nu te paraseste nici acum, inaintea momentului decisiv, si cat timp privesti totul cu maxima incredere si lasi gandurile pozitive sa dea tonul, totul va iesi foarte bine!

Nu are rost sa te temi de acel raspuns, pentru ca el poate fi unul foarte bun, ce va deschide noi perspective pentru tine.

Rac

Ai muncit mult, dar ai ajuns undeva la o rascruce de drumuri si nu stii incotro sa mergi. Esti influentat de cei din jur pentru ca auzi pareri foarte contradictorii si fiecare te impinge intr-o cu totul alta directie. Ce sa alegi? Mai bine iei o pauza si astepti sa se mai sedimenteze lucrurile inainte de a intelege mai bine pe ce nivel ai ajuns.

Dupa o vreme, vei privi lucrurile mai detasat si vei sti sa discerni mai usor intre atatea variante disponibile. Ba mai mult, in timp se mai pot ivi inca informatii suplimentare care sa te ajute sa iei o decizie corecta in deplina cunostinta de cauza.

Citeşte continuarea pe Huff.ro.

HOROSCOP 21 DECEMBRIE 2016, JOI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

Etichete: FECIOARĂ, gemeni, joi, leu, rac, taur, ZODII BERBEC, HOROSCOP 21 DECEMBRIE 2016

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE