HOROSCOP 22 MARTIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTORHOROSCOP 22 MARTIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI - 22 MARTIE: Citeşte horoscopul de marţi şi află ce îţi rezervă astrele.

Horoscop marti 22 martie 2016
Horoscop marţi 22 martie 2016

Horoscop 22 martie 2016, Fecioară

Astăzi primiţi o sumă de bani destul de frumoasă; poate fi vorba de beneficiile pe care le luaţi după un proiect încheiat recent sau chiar o restituire de împrumut făcut unei persoane apropiate. Hotărâţi să folosiţi aceşti bani pentru a vă completa garderoba vestimentară; nu uitaţi de o pereche de pantofi eleganţi.

Horoscop 22 martie 2016, Balanţă

Pe plan personal, treceţi printr-o schimbare bruscă; poate fi vorba despre o decizie frumoasă luată în relaţia cu partenerul de viaţă sau chiar despre o nouă relaţie sentimentală. Multe lucruri frumoase vă aşteaptă. Spre seară, se prea poate să mergeţi la cumpărături.

Horoscop 22 martie 2016, Scorpion

Astrele se pot juca puţin cu mintea voastră astăzi în sensul că ajungeţi să vă implicaţi în mai multe proiecte fără să ştiţi unde vreţi să ajungeţi pe plan profesional; important este să aveţi un drum stabilit şi câteva planuri pe care să le urmaţi pentru a ajunge acolo unde trebuie. Spre seară, sunteţi în căutarea unei rochii elegante pentru un viitor eveniment.

Horoscop 22 martie 2016, Săgetător

În prima parte a zilei de marţi vă ocupaţi de problemele profesionale; încercaţi să vă concentraţi încât să vă rezolvaţi toate sarcinile până în orele prânzului. Pe plan personal, simţiţi nevoia unor schimbări; puteţi începe cu câteva modificări prin casă. Micile decoraţiuni pot face diferenţa.

Horoscop 22 martie 2016, Capricorn

Astăzi participaţi la numeroase întâlniri cu partenerii de afaceri; urmează o perioadă de foc şi trebuie să puneţi la punct ultimele detalii pentru viitoarele proiecte. Spre seară, încercaţi să vă răsplătiţi pentru munca făcută cu o şedinţă de cumpărături.

Horoscop 22 martie 2016, Vărsător

În prima parte a zilei astrele vă scot în cale o persoană interesantă, care va juca un rol crucial în viaţa voastră personală. Încă nu se ştie dacă este vorba despre un prieten sau chiar despre un posibil partener de cuplu. Spre seară, sunteţi în căutarea unui cadou frumos pentru un membru al familiei.

Horoscop 22 martie 2016, Peşti 

Pentru ziua de astăzi trebuie să vă înzestraţi cu multă răbdare; vă este dificil, însă faceţi tot posibilul să comunicaţi cu oamenii încăpăţânaţi cu care intraţi în contact. După orele prânzului, trebuie să faceţi câteva drumuri prin oraş pentru a vă ocupa de problemele personale.

Citeşte restul horoscopul pe horoscop-urania.org.

Etichete: 22 martie, BALANȚĂ, CAPRICORN, horoscop 22 martie, horoscop azi, HOROSCOP FECIOARĂ, horoscop marţi, horoscop martie, horoscop zilnic, peşti, sagetator, SCORPION, VĂRSĂTOR

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h