HOROSCOP 24 APRILIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOPUL de FLORII- BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEUHOROSCOP 24 APRILIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOPUL de FLORII- BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU: Citeşte horoscopul de duminică şi vezi ce îţi rezervă astrele de Florii.

HOROSCOP 24 APRILIE 2016. ZODII MAINE. HOROSCOPUL de FLORII- BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU
HOROSCOP 24 APRILIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOPUL de FLORII- BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU
Foto: publika.md

HOROSCOP 24 APRILIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOPUL de FLORII- BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU:

HOROSCOP 24 APRILIE 2016- Berbec

Se prefigureaza un rezultat excelent ce te stimuleaza enorm si daca mai primesti de la cei din jur si aprecieri si laude, parca prinzi si mai mult chef sa ajungi mai repede la tinta visata. Faci pasi mari spre acel moment care va incununa eforturile tale din ultima perioada si va deschide o etapa noua si mai interesanta de acum inainte. Ai curaj sa faci deja planuri de viitor, pentru ca iti place ceea ce se va intampla foarte curand in viata ta si pentru care primesti deja garantii concrete.

HOROSCOP 24 APRILIE 2016- Taur

Te afli intr-un mediu populat cu foarte multa lume si acolo unde e aglomeratie, sunt si personalitati foarte diverse cu care trebuie sa comunici tolerant si cu multa rabdare. Fa un efort sa te adaptezi tu acestui mediu, nu invers, pentru ca nu-i poti face tu pe ceilalti sa fie de acord cu tine. Majoritatea primeaza aici, ca atare trebuie sa mai renunti tu la principii sau la pretentii ca sa fii acceptat printre ceilalti. Esti doar o rotita intr-un angrenaj, dar efectul creat prin unirea tuturor e fantastic.

HOROSCOP 24 APRILIE 2016- Gemeni

Viata de familie este in prim plan, dar totusi nu e vorba de prea multa armonie, ci apar diverse neintelegeri, mai ales de natura financiara. Sotul nu este de acord cu lista de cumparaturi a sotiei, iar sotia nu pare a fi prea incantata de deciziile partenerului de viata, ca atare conflictele dintre barbat si femeie pot ajunge azi intr-un punct de maxim, in care orgoliile sunt gata sa rabufneasca. Fa un efort sa-ti controlezi reactiile impulsive, ca sa nu strici o zi de duminica ce ar putea fi petrecuta mult mai frumos.

HOROSCOP 24 APRILIE 2016- RAC

Joci un rol foarte important in viata unor persoane care nu-si mai gasesc calea, care nu mai au nimic frumos de care sa se agate pentru a reveni la lumina. Tu intri in calea lor ca o lumina clarificatoare, pentru ca esti un exemplu demn de urmat pentru ei, un exemplu de optimism, de succes si de creativitate care le-a demonstrat pe viu ca succesul este posibil, ca visele se implinesc si ca exista si lucruri bune pe lume. Fii alaturi de ei, incurajeaza-i, nu-i lasa sa alunece spre depresie, ci ofera-le tu un pont care sa-i ridice din nou la suprafata. Tu detii azi cheia revenirii lor la normal, deci da-le-o cu generozitate! Ei nu stiu ce sa faca, dar tu stii ce e bine pentru ei, deci vorbeste-le cat de multe solutii exista. Daca tu ai putut, pot si ei!

HOROSCOP 24 APRILIE 2016- Leu

Dialogul este un pic cam agitat astazi, pentru ca ai tinut in tine mult timp o serie de aspecte bine pazite carora le-a venit acum randul sa fie exprimate. E vremea destainuirilor, a adevarurilor spuse pe sleau, a secretelor descoperite, dar e posibil ca efectul acestor confesiuni sa nu fie unul prea placut, ci pot genera tensiuni si mai mari. Daca ai continua sa taci, probabil ar fi mult mai bine pentru relatia ta cu anumite persoane, pentru ca nu oricine apreciaza sinceritatea si dezvaluirile transante.

Citeşte restul horoscopului pe acvaria.com.

Etichete: gemeni, HOROSCOP APRILIE, horoscop BERBEC, horoscop florii, leu, rac, taur

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h