HOROSCOP 27 IANUARIE 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂHOROSCOP 27 IANUARIE 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ. Iată surprizele astrelor pentru zodia taho

HOROSCOP 27 IANUARIE 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ. 

Berbec

Probabil că treci prin stări de confuzie sau frustrare şi poţi avea manifestări contradictorii. E posibil să te implici în acţiuni care ulterior se întorc împotriva ta sau îţi afectează reputaţia. Ai nevoie de a te retrage în singurătate, de a te dedica propriei tale persoane. Trăieşti cu impresia că relaţiile sentimentale nu îţi aduc sentimentul de fericire şi ai tendinţa să crezi tot ce ţi se spune în dragoste. Ai nevoie de mai multă odihnă.

Taur

Intri mai uşor în legătură cu cei din jurul tău, îţi faci prieteni în mijlocul cărora te bucuri de popularitate, ai o bună capacitate de a lucra în echipa. Ai mare nevoie de libertate în iubire, nu suporţi constrângerile şi limitele, așadar este posibil ca manifestarea sentimentelor tale să pară cam distantă. Te interesează în mod deosebit călătoriile şi tot ceea ce este legat de spiritualitate şi credinţă.

HOROSCOP 27 IANUARIE 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ. 

Gemeni

Ai o minte profundă, înţelegi totul dintr-o singură privire, precum și un fler incredibil de a descoperi o minciună. Totuşi comunicarea ta poate fi foarte aspră şi eşti greu de înţeles de către ceilalţi. Ai succes în afaceri şi probabil obţii ajutor din partea femeilor. Poţi suferi însă şi schimbări de statut pe neprevăzute sau oscilaţii de comportament ori de ocupaţie. Ai nevoie de recunoaştere publică pentru realizările personale şi cauţi siguranţă prin statutul social şi carieră.

Rac

Ai parte de schimbări de dispoziţie, multe pasiuni şi interese, îţi place să-ţi împărtăşeşti ideile şi cunoştinţele tale şi altora. Te atrage aventura, îţi place să experimentezi şi e posibil să prezinţi un comportament inconstant şi superficial în relaţii, deşi ești sincer şi cu principii morale puternice. Comunici foarte bine cu partenerul de viaţă şi dai dovadă de o mare înţelegere la nivel mental faţă de cei cu care intri în contact. Ai mare nevoie să fii în compania celorlalţi şi să fii de ajutor.

HOROSCOP 27 IANUARIE 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ. 

Leu
Ai tendinţa de a-ţi face prea multe griji, mai ales în privinţa alimentaţiei, sănătăţii şi curăţeniei. Din punct de vedere al sănătăţii, probabil nu te bucuri de o vitalitate prea bună. Ai o mare atenţie la detalii, pierzi din vedere ansamblul, poticnindu-te în amănunte adesea fără importanţă. Ai un mare interes pentru tot ce e ţine de sănătate, terapii şi diete. Sentimentele sunt profunde, dar extreme, încât poţi ajunge uşor la o atitudine dura sau agresivă în cuplu. Viaţa ta amoroasă poate trece printr-o perioadă plină de haos.

Fecioara

Ai o viziune foarte analitică şi critică asupra vieţii în general. Există tentaţia de a manifesta afectivitate mai mult la nivel mental decât emoţional. Poţi câștiga rapid din speculaţii, dar poţi risca mult. Distracţiile, plăcerile, relaţiile sentimentale şi copiii joacă un rol important în această perioadă. Partenerul poate avea tendinţe spre capriciu şi inconstanţă, iar căsnicia probabil seamănă cu o competiţie. Eşti o persoană combativă, întreprinzătoare, entuziastă în relaţiile cu ceilalţi, ai tendinţa de a prezenţa un comportament gelos şi posesiv.

Balanţă

Probabil că ai câteva idei noi pentru a-ţi îmbunătăţi mediul în care trăieşti. Proprietăţile de orice fel – dar mai ales cele imobiliare – sunt de maximă importantă în această perioadă. Poţi avea probleme de sănătate din cauza stresului, dar ai şi o oarecare înclinație spre ipohondrie. Ai tendinţa de a-ţi face prea multe griji pentru orice, de aceea ar fi bine să cauţi situaţii în care nu se cere o tensiune emoțională prea mare, altfel sănătatea ta va avea mult de suferit. Viaţa sentimentală nu este foarte agitată, datoria şi responsabilitatea vor prima în relaţiile tale.

Citeşte mai mult pe YVE.ro.

HOROSCOP 27 IANUARIE 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ. 

Etichete: BALANȚĂ, berbec, FECIOARĂ, gemeni, HOROSCOP 27 IANUARIE 2017 ZODII, leu, rac, taur

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE