HOROSCOP 28 MARTIE 2016. Zodii astăzi. HOROSCOP 28 MARTIE BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEUHOROSCOP 28 MARTIE 2016. Zodii astăzi.. HOROSCOP 28 MARTIE BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU: Citeşte horoscopul de luni şi află ce îţi rezervă astrele.

HOROSCOP 28 MARTIE 2016. Zodii maine. HOROSCOP 28 MARTIE BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU
HOROSCOP 28 MARTIE 2016. Zodii mâine. HOROSCOP 28 MARTIE BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU
Foto: CLICK.RO

HOROSCOP 28 MARTIE 2016 Berbec

Este posibil sa gasesti explicatii pertinente vizavi de situatia financiara in care te afli, alaturi de partenerul de viata, rude sau colaboratori. Ai incredere ca vei depasi toate neplacerile materiale, insa trebuie sa ai rabdare si sa te sfatuiesti cu cineva de incredere. Sunt momente bune pentru a te ocupa de o calatorie sau pentru studii, cercetari si documentare.

HOROSCOP 28 MARTIE 2016 Taur

Ai parte de o zi a carei tema principala este reprezentata de banii si bunurile administrate si folosite in comun cu altii. De asemenea, achitarea unor taxe, facturi sau a datoriilor catre institutiile bancare sunt demne de luat in calcul. Ai putea descoperi ca persoanele dragi cheltuie cam mult pe nevoile sau mofturile lor, in detrimentul bugetului comun sau al nevoilor tale.

HOROSCOP 28 MARTIE 2016 Gemeni

Relatiile parteneriale se vor evidentia astazi, fie prin discutii aprinse, fie prin aflarea unor informatii destul de neplacute vizavi de aceste persoane. Traversezi o perioada in care toate relatiile sunt rascolite, iesind la iveala detalii despre unii si altii, in care aveai incredere pana nu demult. Evita luarea deciziilor majore si nu forta lucrurile.

HOROSCOP 28 MARTIE 2016 Rac

Se contureaza multe de facut la serviciu, insa este vorba despre activitati de rutina, sarcini de lucru obisnuite. Totusi este posibil sa intervina indatoriri noi, fie pentru ca esti apreciat de sefi si colegi si ti se cere sprijinul, fie ca alegi tu sa faci ceva in plus fara sa te roage cineva. Oricum, evita suprasolicitarea, intrucat sanatatea este vulnerabila si ai nevoie de odihna.

HOROSCOP 28 MARTIE 2016 Leu

Provocarile zilei apar dinspre segmentul amoros. Se pare ca iti doresti sa petreci mai mult timp alaturi de cei dragi, insa acestia nu iti raspund cu aceeasi moneda. Ba chiar se pot declansa discutii aprinse pe teme vechi sau banale pentru tine, dar importante pentru ei. Marul discordiei este reprezentat de bani, bunuri sau mosteniri. 

Citeşte restul horoscopului pe incomemagazine.ro.

Etichete: berbec, gemeni, HOROSCOP, horoscop zilnic, leu, rac, taur, zodii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE