HOROSCOP 29 IUNIE 2016. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ. Previziuni pentru miercuriHOROSCOP 29 IUNIE 2016. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FEC. Previziuni pentru miercuri. Citeşte horoscopul de miercuri şi vezi ce ţi-au pregătit astrele pentru această zi.

HOROSCOP ZILNIC. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FICIOARA (Foto huff.ro)
HOROSCOP ZILNIC. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FICIOARĂ (Foto huff.ro)

HOROSCOP 29 IUNIE 2016. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FEC. Previziuni pentru miercuri.

BERBEC

Se pare ca sunteti nemultumit din cauza ca s-a amanat o calatorie in interes de serviciu. Tot raul e spre bine: astazi nu sunt recomandate calatoriile lungi. Dupa-amiaza puneti bazele unei colaborari pe termen lung, din care puteti obtine beneficii materiale substantiale.

TAUR

 Schimbarile pe care le initiati in camin sunt apreciate de membrii familiei, dar va sfatuim sa tineti cont si de parerile partenerului de viata. Va recomandam sa nu incepeti mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca riscati sa nu duceti la bun sfarsit nici una din ele. Spre seara, primiti un cadou care va impresioneaza.

GEMENI

 Incepeti ziua hotarat sa finalizati o lucrare inceputa mai demult in casa. O femeie mai in varsta din familie va ajuta financiar, dar incearca sa-si impuna punctul de vedere in legatura cu schimbarile pe care doriti sa le faceti. Evitati o cearta care ar putea sa tensioneze atmosfera din familie! Dupa-amiaza primiti o veste buna de la o ruda apropiata.

RAC

 Desi aveti multe probleme de rezolvat, va sfatuim sa va menajati sanatatea si sa acordati mai mult timp odihnei. Reusiti sa faceti schimbari importante in camin, care contribuie la imbunatatirea relatiilor cu partenerul de viata. In partea a doua a zilei sunteti tentat sa cheltuiti o suma mare de bani. Va recomandam sa fiti prudent, pentru ca nu este o zi favorabila investitiilor.

LEU

Va puteti ocupa de problemele financiare nerezolvate. Daca vi se propune o colaborare, ar fi bine sa o acceptati, pentru ca va determina o schimbare in bine in viata dumneavoastra. Ar fi bine sa va consultati cu partenerul de viata.

FECIOARĂ

Sunteti nevoit sa faceti cheltuieli neprevazute. S-ar putea sa va schimbati programul in ultimul moment, pentru a va ocupa de o problema urgenta a partenerului de afaceri. Se anunta o zi deosebit de incarcata, asa ca va sfatuim sa va organizati cat mai riguros.

Citeşte continuarea pe eastrolog.ro.

HOROSCOP 29 IUNIE 2016. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FEC. Previziuni pentru miercuri.

Etichete: FECIOARĂ, gemeni, HOROSCOP 29 IUNIE 2016, horoscop miercuri, horoscop zilnic, leu, Previziuni pentru miercuri, rac, taur, ZODII BERBEC

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE