HOROSCOP 3 AUGUST 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ, SCORPIONHOROSCOP 3 AUGUST 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ, SCORPION.

Horoscop zilnic
Horoscop zilnic

HOROSCOP 3 AUGUST 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ, SCORPION.

Berbec

S-ar putea să fiți indispus și să nu aveți chef de nimeni și de nimic. Este o zi bună pentru introspecție și pentru a analiza ce ați putea îndrepta în relațiile cu cei apropiați. Aveți nevoie de momente de solitudine și meditație, dar vă sfătuim să nu vă izolați total de cei din jur. Problemele care vă preocupă nu sunt chiar atât de grave cum credeți.

Taur

Nu este o zi favorabilă călătoriilor, iar șansele de câștiguri financiare sunt reduse. Se pare că resimțiți o stare de inhibiție și o lipsă de sociabilitate care v-ar putea crea dificultăți la locul de muncă și în plan social. Relațiile sentimentale ar putea să nu fie afectate, cu condiția să acordați mai multă atenție partenerului de viață. Vă recomandăm să fiți mai comunicativ.

Gemeni

Astăzi este posibil să fiți puțin inhibiat, motiv pentru care puteți avea dificultăți de comunicare. Vă recomandăm să evitați discuțiile importante la locul de muncă sau în afaceri. De asemenea, nu este o zi bună pentru întruniri cu prietenii. Azi nu este recomandat să cumpărați obiecte de valoare sau să luați decizii privind invesțiile.

Rac

Este posibil să vă simțiți neglijat, sau poate că în ultima vreme ați fost nevoit să vă ocupați numai de ceilalți și să vă neglijați propriile dorințe. Încercați să vă lămuriți ce simțiți și ce schimbări v-ați dori, dar nu luați nicio decizie astăzi! Starea depresivă pe care s-ar putea să o resimțiți este efectul configurației astrale de azi și este trecătoare. Astrologii vă recomanda să amânați activitățile dificile, care necesită atenție și concentrare.

Leu

Nu este o zi favorabilă întâlnirilor și discuțiilor importante, fiindcă este posibil să resimțiți o stare de inhibiție care vă împiedică să vă exprimați clar. La locul de muncă sau în afaceri este recomandabil să vă ocupați de activități de rutină și să amânați achizițiile și investițiile. Ar fi bine să vă relaxați și să faceți planuri de viitor pentru familie.

Fecioară

În prima parte a zilei s-ar putea să simțiți nevoia să schimbați ceva sau să începeți un proiect nou. Este o zi favorabilă relațiilor sentimentale și activităților casnice. Colegii sau partenerii de afaceri ar putea să nu vă aprecieze ideile așa cum v-ați așteptat. Recomandarea astrologilor pentru azi este să nu semnați documente importante și să amânați eventualele negocieri.

Balanță

Înainte de amiază se întrevăd multe probleme de rezolvat, dar aveți suficientă energie pentru a duce totul la bun sfârșit. Este posibil să întâmpinați dificultăți de natură financiară, dar azi nu este indicat să luați decizii în acest domeniu. Ar fi bine să acordați mai multă atenție relațiilor sentimentale și familiei.

HOROSCOP 3 AUGUST 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ, SCORPION.

Scorpion

La locul de muncă sau în afaceri este o zi bună pentru a face o analiză a relațiilor cu colegii sau cu partenerii și pentru a încerca să găsiți modalități de a colabora mai plăcut și mai eficient. Ar fi bine să amânați activitățile importante și să vă ocupați de chestiuni de rutină. Aveți șanse să lămuriți o problemă care v-a afectat relația cu persoană iubită în ultima vreme.

Săgetător

În prima parte a zilei s-ar putea ivi ocazia să începeți un proiect nou. Vă recomandăm să nu vă pripiți, fiindcă este de așteptat ca simțul practic și capacitatea de concentrare să fie reduse. Astăzi sunt favorizate relațiile cu persoană iubită și aveți șanse să petreceți împreună o seară romantică.

Capricorn

Este posibil să nu fiți foarte comunicativ, motiv pentru care relațiile sociale și sentimentale pot avea de suferit. Aveți tendința să judecăți cu prea multă exigență colaborarea cu cei din jur și chiar propriile realizări. Azi este recomandabil să nu luați decizii pe termen lung și să nu începeți proiecte noi.

Vărsător

Se pare că sunteți într-o formă intelectuală foarte bună și puteți avea realizări frumoase la locul de muncă sau în afaceri. Sunt favorizate și activitățile legate de familie și cămin. Ca să puteți duce la bun sfârșit tot ce v-ați propus pentru azi, ar fi bine să faceți o lista de priorități și să vă organizați riguros timpul.

Pești

S-ar putea să simțiți nevoia să stați de vorba cu o persoană apropiată despre problemele dumneavoastră sentimentale. Este posibil să vă simțiți neglijat sau să aveți impresia că nu reușiți să faceți față tuturor obligațiilor pe care vi le-ați asumat atât în plan profesional cât și acasă. Vă sfătuim să meditați la problemele care vă preocupa, dar să nu luați decizii pe termen lung.

HOROSCOP 3 AUGUST 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ, SCORPION.

Etichete: BALANȚĂ, FECIOARĂ, gemeni, HOROSCOP 3 AUGUST 2017, leu, rac, SCORPION, taur, ZODII BERBEC

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE