HOROSCOP 30 MARTIE 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂHOROSCOP 30 MARTIE 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ. Berbecilor li se va arata ceva interesant in vis. Citeste previziunile pentru 30.03.2017.

HOROSCOP ZILNIC
HOROSCOP ZILNIC

HOROSCOP 30 MARTIE 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ.

Horoscop 30 martie 2017 Berbec

Fii atent la visele tale din timpul noptii, pentru ca atunci cand visezi, tu intri intr-un univers in care descoperi o multime de lucruri importante pentru tine. Din vis poti primi inspiratie, idei, solutii, sfaturi, revelatii, deci fa un efort, de dimineata, sa te concentrezi un pic la simbolurile onirice. Daca nu reusesti sa-ti explorezi singur visele, acelasi efect il pot avea rugaciunile, momentele de visare cu ochii deschisi, meditatia, muzica, deci asculta sfaturile divine ce-ti parvin prin aceste instrumente eficiente de comunicare cu lumea spirituala inalta.

Horoscop 30 martie 2017 Taur

Ai tendinta de a fi cam sever cu cei fata de care ai unele suspiciuni ca ar apela la minciuna in fata ta. Sigur ca ai tu un simt ascutit care discerne imediat falsitatea si ipocrizia, dar a deveni dur si a pedepsi pe cei care umbla cu cioara vopsita nu e cea mai buna atitudine. Tu oricum esti un exemplu de sinceritate si corectitudine, dar nu toata lumea e ca tine, nu uita asta! Nu te poti abtine sa nu-i pedepsesti pe cei pe care-i prinzi cu minciuna, nu tolerezi colegii nesinceri, prietenii falsi, declaratiile pompoase si neadevarate, complimentele pe care stii ca nu le meriti, criticile nejustificate, nedreptatile si lipsa de loialitate, dar nici nu taia orice comunicare cu cei care uzeaza de ele.

HOROSCOP 30 MARTIE 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ.

Horoscop 30 martie 2017 Gemeni

Ai un real talent de consilier, de sfatuitor sau chiar de psiholog, deci cine te are astazi prin preajma se poate numi fericit pentru tot ce primeste de la tine. Dai dovada de multa toleranta, empatie, stii sa asculti si sa dai sfaturi, deci, daca tu simti ceva special in legatura cu problemele celor din fata ta, spune-le parerea ta cu sinceritate si curaj. Cu cat adevarul e mai dur, cu atat reactia lor poate fi mai agresiva, dar tu macar ai constiinta impacata ca ai spus sincer ce ai avut de spus, fara sa te ascunzi dupa vorbe false. Intr-o zi, iti vor multumi pentru sinceritate, pentru ca vezi lucrurile altfel decat ei. Unii chiar se vor intreba: de unde stii tu atatea?

Horoscop 30 martie 2017 Rac

Oboseala isi spune cuvantul si, oricat te-ai stradui tu sa duci mai departe un proiect inceput, acesta pare sa fi incetinit incat nimic nu se mai misca. In astfel de momente cel mai bine ar fi sa iei o pauza, sa nu insisti sa duci mai departe un plan care nu se mai urneste. O vreme, te poti ocupa de altceva si dupa aceea il vei putea continua de unde a ramas cu alt tonus. Acum totul sta pe loc, stagneaza enervant de mult, dar poti folosi acest timp la altceva, lasand pe linie moarta actiunea respectiva. Nu ar merge orice i-ai face.

Citeşte mai mult în Revista Teo

HOROSCOP 30 MARTIE 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ.

Etichete: HOROSCOP, horoscop zilnic, horosocp 30 martie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE