HOROSCOP 4 IULIE 2016, LUNI. ZODII BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTIHOROSCOP 4 IULIE 2016, LUNI. ZODII BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI. Citeşte horoscopul de luni şi vezi ce ţi-au pregătit astrele pentru această zi specială.

HOROSCOP ZILNIC
HOROSCOP ZILNIC

HOROSCOP 4 IULIE 2016, LUNI. ZODII BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Balanta

Desi esti una din zodiile cele mai sociabile si mai comunicative, azi parca nu-ti mai gasesti cuvintele pentru a te face inteles. Te afli intr-un anturaj numeros cu care nu prea ai multe in comun, fiind ori persoane complet necunoscute, ori oameni cu care nu ai prea multe de impartit de aceea preferi sa ramai in banca ta, decat sa faci eforturi pentru a te integra in colectiv. Poate exista cineva in acest mediu care te priveste cu oarecare ostilitate, cu raceala, ceea ce ingreuiaza dialogul, preferand sa taci sau sa astepti sa iesi cat mai repede din acel loc.

Scorpion

Nu consuma tot entuziasmul de inceput in prima etapa a unui proiect, pentru ca s-ar putea sa-l mai pierzi cand vor incepe sa apara si piedicile. Porneste in noua actiune echilibrat, rezervat, gestionandu-ti corect fortele. Nici sa risti totul pe-o carte, dar nici sa stai pasiv in expectativa, asteptand sa vezi ce fac altii, nu e corect, ci e nevoie de o implicare rationala, dand exact atat cat trebuie la momentul potrivit. Cu prudenta de rigoare, cu o analiza limpede a investitiei care depinde de tine, vei ajunge la rezultate de care vei fi mandru, dar nu pretinde roade iesite din comun din prima!

Sagetator

Cat timp urmezi strategia pe care ti-ai propus-o cat mai relaxat, fara stres si fara incrancenare, vei ajunge la visul tau cel mare cu bucurie. Victoria nu e departe, dar nu trebuie sa dezechilibrezi nimic in urcusul tau: nici sa sari peste etape, nici sa te stresezi mai mult decat e cazul, nici sa te dai peste cap pentru a ajunge mai repede acolo. Lucrurile pot evolua lent, armonios si bine, incat nici tie nu-ti vine a crede ce frumos se aseaza toate, si asta numai datorita capacitatii tale de a-ti pastra calmul pana la capat. Nu te enerva pentru nimic in lume, ci ramai zen orice ar fi, si ai sa vezi imediat efectele acestei atitudini!

Capricorn

Nu tii cont de regulile nimanui si tu iti vezi de treburile tale concentrat numai asupra propriilor tale vise. Daca iti urmezi numai propriile principii si reguli, ajungi mult mai repede si mai usor la scopurile propuse, ca atare incearca sa faci abstractie de cei care apar in fata ta cu autoritate si iti dau tie ordine. Nu te supune lor, pentru ca planurile tale nu sunt compatibile cu ordinele lor, ca atare, in acest moment, conteaza doar ce e in propria ta minte. Urmeaza-ti drumul dupa politica ta, ca si cum nu ar exista altii mai puternici deasupra ta. Tu stii cel mai bine ce e mai bun pentru tine, nu altii!

Varsator

Te stresezi inutil, desi nu ai nici un motiv sa te chinuiesti atata de unul singur. Te cramponezi de cele mai mici fleacuri care nu sunt la locul lor, in loc sa le tratezi cu detasare, ba chiar cu un dram de ironie, cat timp sunt atat de banale si de usor de rezolvat. Relaxeaza-te, vezi in aceste motive de aparenta ingrijorare motivul de a rade si a te distra un pic, pentru ca da, e o situatie care merita tratata in gluma! Faci haz de necaz, cum s-ar spune, si dupa ce stresul se va diminua, iti vei da seama ca nu a meritat sa-ti faci atatea griji. Ce a fost mai greu, e deja de domeniul trecutului, iar ce a mai ramas e un fleac ce merita tratat ca atare.

Pesti

Ceva iti spune sa-ti asculti azi cu mai multa atentie copilul interior, indiferent de varsta pe care o porti pe umeri. Lasa haina adultului deoparte, pentru o zi, si vezi ce nevoi are acel copil pe care-l ascunzi in suflet. Cere iubire, ingrijire si ocrotire, semn ca ai si tu sensibilitatile tale, dorintele tale ascunse, temerile tale profunde dar care pot fi inlaturate daca stai putin de vorba cu tine insuti. Vei fi uimit sa descoperi ca ai nevoie de protectie, de un invatator alaturi care sa te indrume, de un matur cu care sa vorbesti, da, chiar si daca matur esti si tu. Azi iti auzi mult mai ferm si mult mai sonor vocea interioara.

Citeşte continuarea pe acvaria.com.

HOROSCOP 4 IULIE 2016, LUNI. ZODII BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Etichete: CAPRICORN, HOROSCOP 4 IULIE 2016, luni, peşti, sagetator, SCORPION, VĂRSĂTOR, ZODII BALANŢĂ

0/5 COMENTARII
Nume*
07 Jan 22:19
+0
VOTURI
-0
I'm impressed! You've managed the almost imeobsislp. http://pphsbqulr.com [url=http://pazteyv.com]pazteyv[/url] [link=http://qzgjbobqevu.com]qzgjbobqevu[/link]
Nume*
06 Jan 09:18
+0
VOTURI
-0
This is the pecefrt post for me to find at this time
Nume*
06 Jan 03:33
+0
VOTURI
-0
Last one to utlizie this is a rotten egg! http://ulizimn.com [url=http://mbgqlucta.com]mbgqlucta[/url] [link=http://xvnlpcxmwza.com]xvnlpcxmwza[/link]
Nume*
05 Jan 20:51
+0
VOTURI
-0
A piece of eritdiuon unlike any other!
Nume*
05 Jan 00:36
+0
VOTURI
-0
Why do I bother canllig up people when I can just read this!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE