HOROSCOP 9 FEBRUARIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEUHOROSCOP 9 FEBRUARIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU: Citeşte horoscopul de miercuri şi află ce îţi rezervă astrele.

HOROSCOP 9 FEBRUARIE 2016. ZODII MAINE. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU
HOROSCOP 9 FEBRUARIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU
Foto: radiofx.net

HOROSCOP 9 FEBRUARIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU:

Horoscop 9 februarie 2016, Berbec:
Marţi aveţi ocazia să întâlniţi noi cunoştinţe sau să descoperiţi noi pasiuni; pe plan sentimental, în cazul în care sunteţi singuri, astrele vă ajută să faceţi o cucerire importantă. Evitaţi rezolvarea problemelor, noaptea este un sfetnic bun; aveţi răbdare şi veţi lua deciziile potrivite.

Horoscop 9 februarie 2016, Taur:
Aveţi o stare de spirit bună şi sunteţi destul de creativi; vă este uşor să vă ocupaţi de problemele profesionale şi să rezolvaţi situaţiile dificile cu care vă confruntaţi la locul de muncă. Spre seară puteţi primi o propunere de colaborare pe termen lung din partea unei persoane importante din domeniul vostru.

Horoscop 9 februarie 2016, Gemeni:
După o discuţie serioasă cu partenerul de cuplu, descoperiţi că nu sunteţi amândoi pe aceeaşi lungime de undă; viitorul relaţiei sentimentale poate fi ascuns în ceaţă. Acest lucru poate intensifica problemele care până acum păreau simple. Încercaţi să luaţi deciziile lăsându-vă purtaţi de ce vă dictează inima.

Horoscop 9 februarie 2016, Rac:
Ziua de 09/02/2016 poate aduce schimbări neaşteptate pe plan financiar; o colaborare de afaceri cu un amic sau o persoană destul de apropiată, va fi avantajoasă pe termen lung. În viaţa sentimentală lucrurile stau foarte bine; spre seară, este posibil ca partenerul de cuplu să vă surprindă cu un mic cadou.

Horoscop 9 februarie 2016, Leu:
O persoană de încredere vă va da un sfat important pe care decideţi să îl puneţi în aplicare; multe lucruri urmează să se schimbe, însă toate acestea vă vor aduce liniştea pe care o căutaţi de foarte mult timp. Nu primiţi sprijin din partea familiei, însă aveţi alături de voi oameni dragi care vă ajută să treceţi peste.

Citeşte restul horoscopului pe horoscop-urania.org.

Etichete: gemeni, horoscop azi, horoscop BERBEC, horoscop februarie, leu, rac, taur, zodii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h