HOROSCOP 9 MARTIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI RAC, LEU, FECIOARĂ - MIERCURIHOROSCOP 9 MARTIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI RAC, LEU, FECIOARĂ - MIERCURI, 9 MARTIE 2016. Citeşte horoscopul de miercuri şi află ce îţi rezervă astrele. 

HOROSCOP 9 MARTIE 2016. ZODII ASTAZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI RAC, LEU, FECIOARA - MIERCURI (Foto horoscopcafe.ro)
HOROSCOP 9 MARTIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI RAC, LEU, FECIOARĂ - MIERCURI (Foto horoscopcafe.ro)

HOROSCOP 9 MARTIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI RAC, LEU, FECIOARĂ - MIERCURI, 9 MARTIE 2016.

HOROSCOP 9 MARTIE, BERBEC 

Puteti sa incepeti o afacere noua sau sa va ganditi la investitii pe termen lung.

Dimineata sunteti in forma si plin de entuziasm, spre bucuria partenerului de viata. Relatiile cu prietenii sunt excelente.

Cei din jur va apreciaza munca, dar trebuie sa mai asteptati putin pana sa vedeti rezultate concrete. Nu va pierdeti rabdarea si sa evitati speculatiile!

HOROSCOP 9 MARTIE, TAUR

S-ar putea sa reintalniti un prieten vechi care va propune sa faceti afaceri impreuna. Merita sa incercati, insa ar fi bine sa nu renuntati la prudenta.

Dupa-amiaza sunteti invitat la o petrecere si va hotarati sa mergeti in ultima clipa. Va sfatuim sa fiti cumpatat, mai ales la mancare.

HOROSCOP 9 MARTIE, GEMENI 

Sunteti intr-o forma deosebita, de care ar fi bine sa profitati. Este o zi buna pentru afaceri si calatorii, dar puteti avea succes si pe plan sentimental.

Aveti ocazia sa castigati bani in plus, pe langa salariu.

Nu sunt probleme cu sanatatea, dar va recomandam sa nu exagerati cu munca.

HOROSCOP 9 MARTIE, RAC

Intuitia va ajuta sa prindeti o afacere care va va imbunatati simtitor situatia financiara. Consultati-va cu partenerul de viata!

Ar fi bine sa acordati mai multa atentie unei persoane mai in varsta din familie.

HOROSCOP 9 MARTIE, LEU 

Sunteti hotarat sa incepeti o viata noua. Puteti sa intrati in afaceri, pentru ca aveti sanse sa incepeti sa lucrati pe cont propriu.

Va sfatuim sa dormiti mai mult, ca sa nu va extenuati.

Puteti sa tineti cont de intuitie.

HOROSCOP 9 MARTIE, FECIOARĂ 

Dupa-amiaza aflati ca urmeaza sa primiti o suma mare de bani, probabil o mostenire.

Va recomandam sa va pastrati capul pe umeri si sa va abtineti de la speculatii.

Ganditi-va si la asteptarile partenerului de viata!

CITEŞTE RESTUL HOROSCOPULUI pe eastrolog.ro. 

Etichete: 9 MARTIE 2016., FECIOARĂ - MIERCURI, gemeni rac, HOROSCOP 9 MARTIE 2016, horoscop BERBEC, leu, taur, ZODII ASTAZI

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE