HOROSCOP. Care sunt cele mai reuşite combinaţii de zodiiHOROSCOP. Pentru că astrele ne influenţează relaţiile cu cei din jur, vă invităm să descoperiţi care sunt cele mai reuşite combinaţii de zodii.

HOROSCOP. Care sunt cele mai reusite combinatii de zodii
HOROSCOP. Care sunt cele mai reuşite combinaţii de zodii
Foto: blog.sentimente.ro

HOROSCOP. 1. Berbec şi Săgetător

Clar vor ieşi scântei atunci când vã veţi întâlni, indiferent de circumstanţe. Vor dispărea toţi din încăpere, privirile voastre se vor contopi într-una singură iar dorinţa va pluti în aer. Un asemenea cuplu nu se va plictisi în veci şi cei doi vor căuta întotdeauna noi şi noi metode de a menţine relaţia vie şi frumoasă. Sunteţi amândoi persoane active ce se pot bucura de orice şi oricine, atâta timp cât sunteti împreună.

HOROSCOP. 2. Fecioară şi Taur

Sunteţi extrem de determinaţi amândoi, însă nu pentru definitivarea unei relaţii, ci mai mult pe satisfacerea sexuală. Taurul este un viril, ce pune mare preţ pe rezistenţă fizică, iar Fecioara va face întocmai ce îi cere şi ce-şi doreşte Taurul, iubind să-l vadă satisfăcut şi mulţumit pe deplin. Sunt două firi puternice, aşa că după ce întregul act se sfârşeşte, poate pleca fiecare în direcţia lui, fără resentimente şi dorinţa de a mai căuta persoana în cauzã.

HOROSCOP. Citeste articolul complet pe YVE.ro.

Etichete: HOROSCOP, horoscop BERBEC, HOROSCOP FECIOARĂ, HOROSCOP SĂGETĂTOR, horoscop TAUR, horoscop zodii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE