HOROSCOP. Care sunt zodiile care se îndrăgostesc repede şi iremediabilHOROSCOP. În dragoste, unii îşi pierd capul mai repede și se dau de ceasul morţii, pe când alții nu acceptă în veci că dragostea le pune capac încă de la primele întâlniri. Mai jos puteţi vedea care sunt zodiile despre care se spune că se îndrăgostesc extraordinar de repede şi cum gestionează acestea întreaga situaţie atunci când este cazul.

HOROSCOP. Care sunt zodiile care se indragostesc repede si iremediabil
HOROSCOP. Care sunt zodiile care se îndrăgostesc repede şi iremediabil
Foto: turisteuropa.ro

HOROSCOP 1. Peşti

Este cea mai sensibilă zodie din acest punct de vedere. Peștii sunt extrem de visători şi rareori îi vei găsi cu picioarele pe pământ, privind cu realism lucrurile care se întâmplă în jurul lor. Ei pun mare accent pe iubire şi îşi controlează întreagă viaţă în funcţie de ceea ce simt. Se îndrăgostesc şi foarte repede, adică se lasă uşor cuceriţi de câteva vorbe frumoase şi gesturi în momentele de singurătate, chiar dacă nu de fiecare dată se vor deschide complet în faţa ta.

HOROSCOP 2. Rac

Pe locul doi în acest clasament, bineînţeles că sunt Racii, alţi sensibili şi ahtiaţi după iubire, sentimente, ataşament, stabilitate şi siguranţă. Sunt nişte romantici care îşi pun bazele în fiecare nouă relaţie, în fiecare partener ce reuşeşte să treacă puţin peste carapacea lor ușor misterioasă, diferită şi complicată în acelaşi timp. Mizează pe iubirea adevărată, pe ideal pe care îl vor căuta toată viaţa dacă este nevoie – din această cauză vor suferi extraordinar de mult după fiecare eşec provocat de neconcordanţa dintre vise, aşteptări şi realitate.

Citeste articolul complet pe YVE.ro

Etichete: HOROSCOP, HOROSCOP PESTI, horoscop rac

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE