HOROSCOP DRAGOSTE Ce şanse ai să-ţi găseşti marea iubire în octombrie 2015HOROSCOP DRAGOSTE OCTOMBRIE 2015. Dacă sunteţi nerăbdători să aflaţi dacă astrele v-au prescris ceva bun, dacă vă veţi găsi marea iubire în octombrie, anul acesta, citiţi în materialul de mai jos ce vă este rezervat luna viitoare la capitolul dragoste. 

HOROSCOP DRAGOSTE Ce sanse ai sa-ti gasesti marea iubire in octombrie 2015 (Foto ziare.com)
HOROSCOP DRAGOSTE Ce şanse ai să-ţi găseşti marea iubire în octombrie 2015 (Foto ziare.com)

HOROSCOP DRAGOSTE OCTOMBRIE 2015.  Berbec
Dacă aveţi deja o relaţie serioasă, de ceva timp, nu se pune problema de întâlnirea unei persoane noi. Dacă sunteţi singur însă, aveţi toate şansele să va îndrăgostiţi, dar dacă sunteţi dispus să lăsaţi garda jos.

HOROSCOP DRAGOSTE OCTOMBRIE 2015.  Taur
Ati avut un an destul de solicitant, aşa că 2015 v-a surprins în cele mai plăcute moduri. La sfârşitul lunii trecute aţi fost tentat cu fel de fel de aventuri şi aţi întâlnit persoane capabile să va ofere exact ce aveţi nevoie. Alegerea este la dumneavoastră.

HOROSCOP DRAGOSTE OCTOMBRIE 2015. Gemeni
Începând cu această luna, va veţi dori să va aşezaţi la casa dumneavoastră, să va liniştiţi, iar pentru aceasta aveţi nevoie alături de o persoană de încredere, pe care va puteţi baza în orice fel de circumstanţă. Nu staţi prea mult pe gânduri şi acţionaţi.

HOROSCOP DRAGOSTE OCTOMBRIE 2015. Rac
În aria sentimentală nu este nimic sigur. Ori va poate surprinde ceva în mod plăcut si sa rămâneţi mult timp implicat în relaţie, ori va fi o perioada în care simţiţi nevoia să va regăsiţi cu propria persoană.

HOROSCOP DRAGOSTE OCTOMBRIE 2015.  Leu
Începeţi să va relaxaţi puţin şi să nu mai trageţi atât de tare cu dinții de o relaţie care nu mai duce nicăieri. Sunt şanse să va găsiţi iubirea/ iubirile, însă nu cea pe care o căutaţi pentru toată viaţă.

HOROSCOP DRAGOSTE OCTOMBRIE 2015. Fecioara
Sunteţi extrem de pasional, şarmant şi mai mereu veţi fi prins în diferite relaţii de lungă sau de scurtă durata. În octombrie, însă, lucrurile se vor concretiza cu persoana pe care o aveţi alături de mai mult timp.

CITEŞTE MAI MULTE PE YVE.RO. 

Etichete: horoscop dragoste, intalnire marea dragoste, octombrie 2015, zodii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h