HOROSCOP DUMINICĂ, 25 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEUHOROSCOP DUMINICĂ, 25 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU. Citește horoscopul pentru duminică, 25 octombrie 2015, și vezi ce îți rezervă astrele. Află cum vei sta cu dragostea, banii și sănătatea.

HOROSCOP DUMINICA, 25 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU
HOROSCOP DUMINICĂ, 25 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU
Foto: ralix.ro

HOROSCOP DUMINICĂ, 25 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

Horoscop 25 octombrie 2015 – Berbec

Nu te multumi cu sensul in care mergi acum, ci cauta in continuare alte variante pentru a ajunge acolo unde doresti. Nu exista o singura cale spre succes, de aceea e bine sa ai si cateva planuri de rezerva in caz ca varianta initiala pica. Nu e nimic daca un proiect s-a impotmolit, lasa sa treaca o zi si ia-o maine de la capat sau tot de unde ai ramas, dar privind dintr-o alta perspectiva. Nimic nu e un capat de drum, ci doar cere o alta viziune asupra evenimentelor, ca atare scormoneste imediat prin memorie pentru a scoate la lumina alta idee, alta solutie, alta optiune. Sigur ai tu mai multe la dispozitie!

Horoscop 25 octombrie 2015 – Taur

u te mai crampona de lucrurile care consideri ca-ti lipsesc pentru a fi fericit, pentru ca, daca ai incepe sa asezi in balanta cat de multe alte daruri ai primit, ai descoperi cat esti de bogat. Lasa fricile si grijile deoparte, nu mai trece in revista lipsurile, golurile, esecurile, cand ai atatea alte lucruri minunate de scos in evidenta. Fii recunoscator pentru lista lunga de daruri deja acumulate in viata. Vezi, mergi, gandesti, auzi, respiri? Iata doar cateva lucruri carora ai tendinta de a nu le da nicio atentie, pe cand lista acestor minunatii e enorma! Incepe sa o completezi chiar de azi si ai sa vezi pentru cate lucruri poti spune sincer: multumesc!

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL URANIA, 24-30 OCTOMBRIE 2015

Horoscop 25 octombrie 2015 – Gemeni

Intri azi in contact cu o persoana aroganta, care nu-si mai incape in piele de atata importanta de sine, iar tu trebuie sa-i tolerezi capriciile. O faci cu enorma ingaduinta, desi nici tie nu-ti vine a crede cat de calm poti ramane la aberatiile sale, dar consideri ca e un sacrificiu folositor pentru a-ti atinge scopurile. Sunt momente cand accepti si locul doi, si umilinta, si prostia umana, si rautatile nemeritate, pentru ca ele sunt teste de incercare a rabdarii tale si a capacitatii tale de a face compromisuri. Toate vor conta in final si vei ajunge acolo unde meriti, deci suporta si tu cat se poate!

Horoscop 25 octombrie 2015 – Rac

Ai norocul de a discuta azi cu o persoana inteligenta, care iti inspira respect si incredere. Te poti baza intru totul pe informatiile pe care ti le transmite, pentru ca ele vin din experienta sa bogata din domeniul in care tu inca faci pasi timizi. Il poti considera un foarte bun profesor pentru ca ai enorm de invatat de la el. E o scoala sau o predare de stafeta, pentru ca el iti incredinteaza acum un bagaj de cunostinte de care te vei folosi incepand de azi. Va veni ziua cand si tu vei transmite mai departe ceea ce primesti acum, deci deschide-ti memoria pentru ca in curand tot ce afli isi va demonstra utilitatea.

Horoscop 25 octombrie 2015 – Leu

Iubirea e cu siguranta o vraja si simti ca totul capata alta culoare cand pici in mrejele ei. Acelasi lucru il vei pati si tu azi, pentru ca apare cineva in calea ta care-ti fura de tot mintea, inima sufletul, incat plutesti deja prin alte lumi. E frumos, spui, dar iti dai totodata seama ca iubirea te face sa-ti pierzi uzul ratiunii, pierzi controlul, nu mai esti tu cel sigur pe tine si ferm in decizii, ca atare nu mai esti atat de sigur ca iti place aceasta stare. Incearca sa iesi de sub aceasta vraja oarba si sa gandesti limpede, ca sa nu regreti mai tarziu ca ai lasat garda jos.

HOROSCOP DUMINICĂ, 25 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU.

Etichete: horoscop mâine, horoscop zilnic, horoscop zodii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE