HOROSCOP DUMINICĂ, 6 MARTIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORNHOROSCOP 6 MARTIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI - DUMINICĂ. Citește horoscopul din 6 martie și vezi ce îți rezervă astrele duminică.

HOROSCOP DUMINICA, 6 MARTIE 2016
HOROSCOP DUMINICĂ, 6 MARTIE 2016

HOROSCOP 6 MARTIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI - DUMINICĂ

BALANTA

Acum ai ocazia sa vezi cine ti-e prieten si cine ti-e dusman. Aflat intr-o situatie nu tocmai comfortabila, vei fi surprins sa vezi cine iti va fi aproape, ajutandu-te sa treci peste problema.

SCORPION

Te bucuri ca un copil in fata unui cadou de Craciun. Poate ca e cazul sa-ti iei inima in dinti si sa-ti marturisesti sentimentele fata de acea persoana care iti face inima sa bata mai repede.

SAGETATOR

Vei fi invidiat, imitat si barfit. Obositor de mult. Insa, fie ca vrei, fie ca nu vrei, acesta este pretul de platit daca esti cunoscut sau daca, prin actiunile tale te faci apreciat de catre sefi.

CAPRICORN

Astazi este o zi buna din punct de vedere profesional. Vei duce la bun sfarsit sarcinile din agenda de zi si vei putea rezolva unele indatoriri cu termen limita.

VARSATOR

Reusesti sa te concentrezi asupra carierei si sa lasi deoparte neintelegerile si conflictele din jurul tau. Persoana iubita va remarca imediat schimbarile pozitive prin care treci.

PESTI

Nu mai te agata de lucrurile care nu merg. Concentreaza-te asupra obiectivelor principale si nu te pierde in detalii.

sursa: roastrolog.com

Etichete: HOROSCOP, horoscop duminica 6 martie, horoscop zilnic, ZODII ASTAZI, ZODII MÂINE

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h