HOROSCOP FEBRUARIE 2016. Cum stau toate ZODIILE cu sănătatea, în februarie, conform horoscopuluiHOROSCOP FEBRUARIE 2016. În continuare, vom vedea ce ne prezic astrele pentru fiecare dintre noi, care este horoscopul sănătăţii pentru luna februarie şi la ce trebuie să ne aşteptăm.

HOROSCOP FEBRUARIE 2016. Cum stau toate ZODIILE cu sanatatea, in februarie, conform horoscopului (fOTO healthy.kudika.ro)
HOROSCOP FEBRUARIE 2016. Cum stau toate ZODIILE cu sănătatea, în februarie, conform horoscopului (fOTO healthy.kudika.ro)

HOROSCOP FEBRUARIE 2016, BERBEC

Oboseala acumulată poate determina apariţia migrenelor şi a stării de anxietate. În timpul acestei luni, pot apărea o serie de probleme în ceea ce priveşte reumatismul. În ciuda oboselii şi a extenuării, totul depinde doar de tine ca să nu cedezi fizic sau psihic. În ultima săptămână a acestei luni pot apărea o serie de probleme la nivelul tălpilor (inflamaţii, răniri) şi a sistemului imunitar, care, în cazul în care nu îl vei întări, există riscul apariţiei a diverse infecţii.

HOROSCOP FEBRUARIE 2016, TAUR

Nativii acestei zodii vor avea parte de nişte probleme minore de sănătate. E posibil ca nişte dureri de cap să nu îţi dea pace. Evită contactul îndelungat cu monitorul. În ceea ce priveşte alimentaţia, ai grijă ce şi cât mănânci, şi începe să faci cât mai mult sport. Ar fi indicat să faci şi un set de analize medicale.

HOROSCOP FEBRUARIE 2016, GEMENI

Încearcă să mănânci cât mai multe fructe bogate în vitamina C, ca să îţi întărească sistemul imunitar. Trebuie să ai cât mai multă grijă la ceea ce mănânci, pentru că e posibil să îţi apară o serie de alergii. În
prima săptămână eşti predispus la o serie de intoxicaţii, infecţii, scăderea sau creşterea glicemiei, varice. În perioada imediat următoare, poţi rezolva cu succes anumite probleme de sănătate.

Citeste horoscopul sanatatii complet pe YVE.ro

Etichete: februarie 2016, horoscop sănătate

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE