HOROSCOP IUNIE 2014HOROSCOP IUNIE 2014: Aflați mai jos ce ne așteaptă în luna iunie, în funcție de zodie. 

Horoscop lunar
Horoscop lunar
Foto: damaideparte.ro

Horoscop luna iunie 2014 - Berbec
Atenția din partea pretendenților va face mai curajos și mai încrezător. Sunteți în formă maximă si cariera este în creștere. Acum este perioada de promovare sau de mărire a salariului. Invocați propriile sentimente și nu faceți compromisuri. La domiciliu doriți să faceți puțină ordine și vreți să scăpați de elementele inutile. Va doriți să începeți un curs, o specializare, pentru a trece examenul. Toate acestea vor avea benefic personal și profesional.

Horoscop luna iunie 2014 - Taur
Luna această va fi mai ușoară. O persoană care până acum v-a refuzat amabilitatea, va acceptă oferta dumneavoastră, va arată chiar și are un interes evident. Veți avea dificultăți de ordin juridic. Orice ați face, buzunarele vor fii goale, reuniunile vor eșua, timpul va fi irosit pe lucruri neesențiale. Mai bine organizați o seară plăcuta cu cei dragi. Nu va izolați. Facilitați accesului persoanelor la dumneavoastră. În cazul în care aveți mai mult de lucru, alăturați-vă unui grup, iar acesta vă ajută ceva timp și va veți relaxa chiar emoțional.

Horoscop luna iunie 2014 - Gemeni
În această lună vor apărea noi schimbări la dvs. Fiecare semn astrologic este axat pe sarcini legate de viitor, însă nu trebuie să vă fie frică să puneti în aplicare noi idei inovatoare. Încercați să vă feriți de multă pălăvrăgeală o perioadă și de controverse inutile. Pot apărea probleme de natură monetară. Este posibil să plecați în călătorii. Cu sănătatea nu veți avea probleme, însă nu trebuie neglijată.

Horoscop luna iunie 2014 - Rac
În această lună veți avea alături o mulțime de oameni și primiți vești de la oameni pe care de mult nu i-ați văzut sau auzit. Puteți avea un scandal cu un coleg impertinent, și sunt șanse să va întâlniți din întâmplare cu un vechi prieten care vă va ajută cu ceva. Vă faceți griji cu privire la starea de sănătate a unei rude, dar găsiți ajutor pentru a rezolva problemele unei persoane dragi. La locul de muncă vi se vor atribui responsabilități neașteptate, dar vă veți simți mai bine. Dacă aveți probleme în dragoste, veți lua decizii cardinale în viață dvs.

Horoscop luna iunie 2014 - Leu
Luați în considerare din nou afacerile care au început deja să va deranjeze. Dacă aveți încredere în dvs, lucrurile vor decurge în mod corespunzător. Există lucruri care pot fi amânate. Posibile probleme de afaceri si feriți-vă de fraudă în acelasi domeniu.

Horoscop luna iunie 2014 - Fecioară
Sunteți pe cale să cunoașteți oameni care vă vor ajută să profesați în cariera dvs. În timpul acestor zile șansele sunt de partea dvs. Nu vă merge prost dacă apăsati "pedala" (dacă accelerați lucrurile). Cu starea de sănătate o duceți bine. Feriți-va de aroganță si fiți reținut în vorbire. Unii dintre dvs trebuie să fie foarte rapizi și flexibili pentru a se adapta la noi afaceri.

Horoscop luna iunie 2014 - Balanța
În această luna vă puteți așteapta la întâlniri plăcute și invitații pentru vizite și colaborări. Sunteți sprijiniți de oamenii care stau mereu în spatele dvs. La birou pot exista momente de tensiune care vă vor supăra. Purtați o conversație generală și clarificați relația dintre oamenii din echipa dvs. Dacă lucrați pentru alții, încercați să treceți de dificultățile în comunicarea cu alți colegi.

Citeste intreg horoscopul pe bewoman.ro

Etichete: HOROSCOP, Iunie, program liga 1 2013-2014, zodii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE