HOROSCOPUL lunii FEBRUARIE 2016. HOROSCOP LUNAR BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU- FEBRUARIE 2016HOROSCOP LUNAR- FEBRUARIE 2016. HOROSCOP LUNAR BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU- FEBRUARIE 2016: Citeşte horoscopul lunar şi află ce îţi rezervă astrele în luna februarie.

HOROSCOP LUNAR- FEBRUARIE 2016. HOROSCOP LUNAR BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU- FEBRUARIE 2016
HOROSCOP LUNAR- FEBRUARIE 2016. HOROSCOP LUNAR BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU- FEBRUARIE 2016
Foto: teotrandafir.com

HOROSCOP LUNAR FEBRUARIE 2016- Berbec:
În intervalul de zile 4-7 februarie, un superior sau coleg de serviciu situat pe o treaptă mai înaltă a ierarhiei profesionale v-ar putea face zile grele. Vestea bună este că între zilele de 5 şi 7 februarie aţi putea da dovadă de un randament crescut la locul de muncă, efectele pozitive ale acestei productivități apărând cândva din data de 9 până în data de 11. Focusaţi-vă deci în primele 10 zile ale lunii februarie pe profesie.

Începând cu data de 14, abilitățile voastre de comunicare cresc, fapt care denotă ușurința cu care v-aţi putea face prieteni, precum și aceea cu care aţi putea găsi sponsori pentru ideile voastre de afaceri. Nu este exclus ca aceste noi persoane să vă invite să vă alăturaţi unui proiect de grup. După data de 17 februarie, aţi putea începe să nutriţi sentimente puternice pentru un/o prieten/ă.

Din data de 27 până în data de 29, nivelul vostru de energie ar putea fi ceva mai scăzut decât de obicei, moment numai bun să vă întoarceţi privirea către interior. Ultimele zile ale lui februarie sunt prielnice deci meditației și introspecției. Aţi putea simți că nu aveţi de ales decât să vă lăsaţi purtaţi de un curent pe care nu îl puteți controla, dar adevărul este că a venit vremea să lăsaţi lucrurile să curgă în felul lor.

HOROSCOP LUNAR FEBRUARIE 2016- TAUR
Zilele de 4, 5, 6 şi 7 februarie ar putea plana greu asupra persoanelor născute în acest semn care sunt implicate într-o relație la distanță sau care s-au îndepărtat, dintr-un motiv sau altul, de persoana dragă, dar dacă realizați cândva din data de 5 până în data de 7 a lunii că mai răruț este mai drăguț, discuțiile voastre ar prinde mai mult sens, mai ales în perioada 9-11, ajutându-vă să găsiți soluția problemelor voastre.

După data de 14, comunicaţi parcă mai bine cu superiorii sau alte persoane influente; părerile voastre vor fi ascultate. Din 17 februarie încolo, vă poate cădea cu tronc un şef sau o persoană situată pe o treaptă mai ridicată a ierarhiei sociale. Gândiţi-vă de două ori înainte să faceţi primul pas.

Între data de 27 și data de 29, puteți cunoaște figuri noi care au potențialul de-a ajunge cu repeziciune la statutul de amici, dar este posibil ca, cel puțin în cazul unora, să vă înşelaţi amarnic. Se prea poate, de asemenea, să vă faceţi planuri cu bătaie lungă nefezabile, deci rămâneţi cu picioarele pe pământ.

HOROSCOP LUNAR FEBRUARIE 2016- GEMENI
În zilele de 4, 5, 6 şi 7 februarie pot ieși la iveală informații care să vă afecteze suficient de puternic încrederea în partenerul de cuplu sau afaceri încât să vă gândiţi dacă va mai face parte din peisaj în viitorul apropiat. Motivul l-ar putea constitui banii sau lipsa de loialitate. Dacă discutați cu cărţile pe față din data de 5 până în data de 7, puteți reveni la sentimente mai bune cândva în intervalul 9-11 februarie.

Începând cu data de 14 februarie, sunt favorizate reluarea, dar și începerea unor cursuri de perfecționare continuă/reconversie profesională. La fel de bine le va merge și persoanelor care participă la schimburi de experiență ori pleacă în delegații în străinătate. Din 17 încolo, se prea poate să începeţi o relație la distanță ori cu cineva de altă naționalitate și/sau religie.

S-ar putea ca între data de 27 și data de 29 să așteptați degeaba o promovare promisă pentru care cel mai probabil aţi muncit pe brânci. Sau poate o primiţi, dar nu se schimbă mare lucru în ceea ce privește autoritatea sau situația financiară cu care vine la pachet o funcție superioară. Dacă vă îngrijorează avansarea în carieră în ultimele 10 zile ale lunii februarie, fiţi cât se poate de realişti.

HOROSCOP LUNAR FEBRUARIE 2016- RAC
În zilele de 4, 5, 6 şi 7 februarie, cariera sau statutul social, al vostru sau a partenerului de viață sau afaceri, poate interveni între voi, dar dacă discutați serios pe acest subiect din data de 5 până în data de 7 a lunii, intervalul 9-11 februarie vă va găsi sigur mai sudați ca niciodată. Este în puterea voastră să treceți peste acest hop din relația voastră.

Din 14 februarie încolo, s-ar preta să-i comunicaţi asociatului sau partenerului de cuplu cum înţelegeţi voi să se cheltuiască finanțele deținute în comun și care ar fi limitele libertății personale, astfel încât să ajungeți la un numitor comun. Lucrați intens la acest capitol până în data de 17 februarie, iar după această dată, relația voastră, chiar și sectorul personal va avea de câștigat.

Din data de 27 până în data de 29 februarie, fie aveţi parte de zile frumoase în compania partenerului de cuplu, fie ignoraţi mai mult sau mai puțin deliberat că mai există încă probleme care sapă la fundația relației voastre. Tot în acest interval, în spatele zâmbetului unui coleg de serviciu aparent binevoitor s-ar putea ascunde intenții rele în ceea ce vă privește. Fiţi precauţi cu colegii de muncă!

HOROSCOP LUNAR FEBRUARIE 2016- LEU
Dacă primiţi în zilele de 4, 5, 6 sau 7 februarie o sarcină de lucru care vă testează experiența de muncă, punându-vă în dificultate, evitaţi să cereţi sfatul unui coleg de serviciu întrucât s-ar putea să vă inducă în eroare, fie intenţionat, fie neintenţionat. Puneţi-vă mintea la contribuție între zilele de 5 și 7 februarie și îi veţi face față cu succes. Cândva în intervalul 9-11 vă puteți alege cu o primă, un bonus sau mărire salarială.

După data de 14 februarie, comunicaţi parcă mai bine cu partenerul de cuplu ori afaceri, precum și cu clienții și/sau colaboratorii, semn cum că ultimele două decade ale lunii sunt prielnice negocierilor. Începând cu data de 17, atmosfera din cuplu se poate îndulci în cazul persoanelor implicate într-o relație, iar cele singure își pot întâlni jumătatea.

Între zilele de 27 și 29, fie vă pare că evitați mai ușor capcanele vieții profesionale sau sentimentale în doi, fie ignoraţi mai mult sau mai puțin voit faptul că parteneriatul de viață ori afaceri șchiopătează. În orice caz, nu ar fi rău să vă trageţi valul de pe ochi înainte de a o face soarta pentru voi. Priviţi lucrurile dintr-o perspectivă obiectivă și încercaţi să vedeţi ce-ar fi de făcut.

Citeşte restul horoscopului pe horoscop-urania.org.

Etichete: gemeni, horoscop 2016, horoscop februarie, HOROSCOP LUNAR, horoscop lunar berbec, horoscop lunar taur, leu, rac, zodii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h