HOROSCOP AZI LUNI 16 MARTIE 2015. Zodii LUNI. HOROSCOP 2015: HOROSCOP PESTI, HOROSCOP RACHoroscop zilnic, azi, LUNI 16 Martie 2015 (16.03.2015): Citeste horoscopul de LUNI, 16 Martie 2015, și află ce îți prezic astrele. Leii sunt optimiști, chiar dacă sunt presați de dificultăți, iar Săgetătorii fac schimbări majore în program.

HOROSCOP LUNI 16 MARTIE 2015. CE PREZIC ASTRELE LUNI. HOROSCOP 2015: HOROSCOP PESTI, HOROSCOP RAC
HOROSCOP LUNI 16 MARTIE 2015. CE PREZIC ASTRELE LUNI. HOROSCOP 2015: HOROSCOP PESTI, HOROSCOP RAC
Foto: libertatea.ro

Horoscop zilnic berbec azi Luni 16 Martie 2015

Astrele sporesc abilitățile dumneavoastră și vă oferă entuziasm pentru a continua lupta cu noile obiective. Mai mult decât atât, ați putea fi forțat să faceți o cheltuiala inevitabilă. În dragoste, puteți trăi o serie de experiențe foarte intense cu cineva pe care tocmai l-ați întâlnit.

Horoscop zilnic taur Luni 16 Martie 2015

Următoarele activități pot fi legate de unele călătorii. Veți putea avea șansa de a participă la evenimente în locuri îndepărtate și veți cunoaște oameni importanți din spațiul de lucru. În dragoste, este posibil ca persoana iubită să aibe nevoie de ceva timp pentru a se adapta la noile circumstanțe.

Horoscop zilnic gemeni Luni 16 Martie 2015

Dacă dispuneți de un capital mic, puteți începe o afacere sau puteți face o investiție modestă, dar promițătoare. Dacムsunteți în căutarea unui loc de muncă, vi se poate oferi ceva în zona comercială. Evitați alimentele prea dulci, dacă țineți la sănătatea dvs.

Horoscop zilnic rac Luni 16 Martie 2015

Trebuie să modificați sau să regândiți unele dintre strategiile de a realiza obiectivele de lucru sau de carieră. Mai mult decât atât, ați putea începe un proiect comercial cu oamenii din jurul dvs. În dragoste, partenerul va cauta sprijinul dumneavoastră și să înțeleagă o dificultate.

Horoscop zilnic leu Luni 16 Martie 2015

Sunteți mai optimist azi, mai ales în ccea ce privesc dificultarile care vă presează. La sfârșitul zilei, ați putea primi o veste încurajatoare din punct de vedere economic. La nivel emoțional, este foarte posibil să începeți o relație pe termen lung cu cineva cunoscut.

Citeste restul pe BEWOMAN.RO!

 

Etichete: BALANȚĂ, berbec, CAPRICORN, FECIOARĂ, gemeni, horoscop 16 martie, horoscop luni, horoscop martie 2015, leu, peşti, rac, sagetator, SCORPION, taur

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE