HOROSCOP AZI, LUNI, 26 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEUHOROSCOP AZI, LUNI, 26 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU. Citește horoscopul de luni, 26 octombrie 2015, și află ce îți rezervă astrele. Vezi cum vei sta cu sănătatea, dragostea și banii și ce spun astrele despre începutul săptămânii.

HOROSCOP LUNI, 26 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU
HOROSCOP LUNI, 26 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU
Foto: jurnalul.ro

HOROSCOP LUNI, 26 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU.

Horoscop 26 octombrie 2015 – Berbec

Uneori norocul vine din doua directii diferite si nu stii ce sa alegi si exista aceasta posibilitate si astazi: sa fii in fata unei decizii in care, orice ai alege, tot bine ar fi, ca atare poti lasa un pic lucrurile si la voia intamplarii. Daca un lucru n-a mers bine prima oara din cauza unui mic ghinion, acum ar putea iesi excelent, pentru ca ai parte de a doua sansa! Profita de ocazie pentru ca totusi, ulciorul nu merge de multe ori la apa. Daca ti se ofera a doua oara, nu trebuie s-o ratezi, ca totusi nimic nu merge vesnic! Daca nici de data aceasta nu-ti iese, atunci e greu de crezut ca esti atat de baftos incat sa apara si a treia oara!

Horoscop 26 octombrie 2015 – Taur

Te preocupa soarta unor investitii, a unei afaceri, si stai si chibzuiesti atent la pasii urmatori, ca sa fii sigur ca nu faci nicio greseala sau nici un abuz. Esti atent la cele mai mici cheltuieli, te gandesti chiar si la eventuale plati neprevazute, vrei sa stabilesti o strategie bine pusa la punct ca sa nu te ia nimic prin surprindere. Prudenta de acum, spiritul econom care te cuprinde in acest moment, capacitatea de planificare in detaliu se vor dovedi a fi cei mai buni prieteni in curand, cand roadele strategiei tale de acum se vor arata, profitabile.

HOROSCOP LUNI, 26 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU.

Horoscop 26 octombrie 2015 – Gemeni

Te gandesti serios la o schimbare de directie in cariera, pentru ca pretentiile tale au crescut si experienta ta s-a extins si ea in ultima vreme, pe parcursul ultimilor ani de studiu. Trebuie sa arati lumii cine esti, ce poti, cat de bine te-ai pregatit in perioada de acumulare de informatii si sa gasesti noua forma de a-ti implini rolul pe pamant prin munca de zi cu zi. Daca apare azi informatia de care aveai nevoie pentru aceasta schimbare de directie, pune-o imediat in practica si porneste spre noul sens care va avea efecte dintre cele mai bune in plan profesional, pe termen lung.

Horoscop 26 octombrie 2015 – Rac

Ai ocazia de a lua legatura cu o multime de oameni, chiar si cu persoane cu care nu ai mai vorbit de ani de zile, deoarece azi sunt favorizate revederile si impacarile. Adu-ti aminte de un prieten cu care poate nu te-ai inteles bine in ultimii ani si da-i un semn de viata. Nu va putea refuza un telefon cu ganduri bune si poate fi sansa voastra de a reface relatia buna de odinioara. Poate fi totodata si o zi in care se poate incheia o relatie, fiind nevoit sa-ti iei ramas bun de la cineva care a jucat un rol pana acum.

Horoscop 25 octombrie 2015 – Leu

Ideea de asociere este in centrul tuturor reusitelor astazi, ca atare. primul pas spre ceea ce vrei sa obtii, e sa gasesti partenerul ideal pentru aceasta. Ai putea face echipa perfecta cu cineva dintr-o generatie complet diferita de a ta, ba chiar si de sex opus, ca atare nu te inconjura doar de oameni care iti seamana, ci de persoane care, prin faptul ca sunt atat de diferiti, completeaza ceea ce-ti lipseste tie. Ideea de complementaritate e cheia succesului, deci fa un efort sa te apropii de oamenii care intra in joc cu ceea ce nu ai tu. Fiecare pune la un loc propriile resurse, si iese un intreg!

Citește continuarea în Revista Teo.

HOROSCOP LUNI, 26 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU.

Etichete: HOROSCOP, horoscop mâine, horoscop zodii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE