HOROSCOP AZI, LUNI, 23 MARTIE 2015. HOROSCOP ZILNIC ZODII: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATEHoroscop zilnic, AZI, LUNI 23 Martie 2015 (23.03.2015): Citeste horoscopul de LUNI, 23 Martie 2015, și află ce îți prezic astrele. Leii ar trebui să se ferească de persoanele suspecte de lângă ei, iar Scorpionii trebuie să facă unele compromisuri.

HOROSCOP MAINE, LUNI, 23 MARTIE 2015. HOROSCOP ZILNIC ZODII: DRAGOSTE, BANI, SANATATE
HOROSCOP MÂINE, LUNI, 23 MARTIE 2015. HOROSCOP ZILNIC ZODII: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE
Foto: jurnaldeoas.ro

Horoscop zilnic berbec, AZI, Luni 23 Martie 2015

Uitați de inhibiții și convenții atunci când comunicați cu prietenii, familia și partenerul de cuplu. Fiți deschis, chiar dacă vă este frică să exprimaţi verbal ceea ce gândiţi sau simţiţi.

Horoscop zilnic taur Luni 23 Martie 2015

Răsfățați-vă în activități care vă ajută să scăpaţi de tensiune. Găsiți o modalitate prin care să petreceţi mai mult timp în aer liber, în natură. Evitați monotonia!

Horoscop zilnic gemeni Luni 23 Martie 2015

Luni, permiteți intuiției să vă ghideze! Rețineți că unele lucruri se pot întâmpla în modul cel mai favorabil, așa că nu încercați să forțați evenimentele.

Horoscop zilnic rac Luni 23 Martie 2015

Încercați să priviți realitatea așa cum este - nu purtați mânie în suflet și nu puneți condiții aberante rudelor dumneavoastră. Încercați să vă eliberați mintea din trecut, pentru că în afară de o experiență utilă nu poate să fie nimic rău.

Horoscop zilnic leu Luni 23 Martie 2015

Veți fi capabil să finalizați responsabilitățile pe care le puneți într-o poziție mult mai bună în planul de viață. Scăpați de prezența persoanelor care nu sunt cinstite în relația cu dumneavoastră!

Citeste restul pe BEWOMAN.RO!

Etichete: BALANȚĂ, berbec, CAPRICORN, FECIOARĂ, gemeni, HOROSCOP, horoscop azi, horoscop bani, horoscop dragoste, horoscop mâine, horoscop sănătate, horoscop zilnic, horoscop zodii, leu, peşti, rac, sagetator, SCORPION, taur, VĂRSĂTOR, zodii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE