HOROSCOP LUNI 29 SEPTEMBRIE 2014. HOROSCOP: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE. HOROSCOP LUNI, 29 SEPTEMBRIEHoroscop zilnic, LUNI, 29 septembrie 2014 (29.09.2014): Citeste horoscopul de LUNI, 29 septembrie 2014, și află ce îți prezic astrele. Leii își îndeplinesc responsabilitățile, iar Scorpionii acordă importantă persoanei iubite.

 HOROSCOP MARȚI, 7 OCTOMBRIE 2014. HOROSCOP: DRAGOSTE, BANI, SANATATE. MARȚI, 07 OCTOMBRIE
HOROSCOP MARȚI, 7 OCTOMBRIE 2014. HOROSCOP: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE. MARȚI, 07 OCTOMBRIE
Foto: www.newsup.ro

Horoscop zilnic berbec Luni 29 Septembrie 2014
Astăzi, rămâneți fidel principiilor dvs de a vă ocupa de responsabilitățile de natură personală. Nu este exclus ca un prieten pentru să vă ceară sprijin și rămâne să vă hotărâți dacă vreți să-l acordați.

Horoscop zilnic taur Luni 29 Septembrie 2014
Folosiți timpul pentru a crea noi contacte. Nu vă fie teamă de ceea ce sunteți și de modul în care vor fi interpretate acțiunile dvs. Străduiți-vă să fiți o persoană de incredere, pentru a discuta deschis problemele care vă interesează.

Horoscop zilnic gemeni Luni 29 Septembrie 2014
Armonia emoțională și capacitatea de a vă relaxa complet vă ajută să rezolvați o serie de probleme cu care vă confruntați. Este bine să discutați problemele mai delicate care vă interesează.

Horoscop zilnic rac Luni 29 Septembrie 2014
Nu fiți pasiv, mai ales atunci când este necesar să luați o anumită poziție pentru un prieten sau o rudă. Nu oferiți în mod abuziv amabilitatea dvs celor care profită de ea!

Horoscop zilnic leu Luni 29 Septembrie 2014
Este mai bine să vă îndepliniți responsabilitățile, de care, de obicei, nu aveți timp. Instituiți o mai mare proximitate cu cei mai tineri și mai în vârstă membri ai familiei. Ghidați-vă după instinct!

Horoscop zilnic fecioară Luni 29 Septembrie 2014
Vă străduiți ca relația cu partenerul să fie bună, deoarece comportamentul dvs poate fi perceput negativ. Timpul va fi important pentru cei singuri. Nu este neobișnuit să vreti să vă îndepliniți visele.

Citeste restul pe BEWOMAN.RO

 

Etichete: HOROSCOP, horoscop luni, horoscop zilnic

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE