HOROSCOP MARŢI 16 FEBRUARIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP ZILNIC BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEUHOROSCOP MARŢI 16 FEBRUARIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP ZILNIC MARŢI. Citeşte horoscopul de marţi şi află ce îţi rezervă astrele. 

HOROSCOP MARTI 16 FEBRUARIE 2016
HOROSCOP MARŢI 16 FEBRUARIE 2016

HOROSCOP MARŢI 16 FEBRUARIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP ZILNIC MARŢI

HOROSCOP MARŢI 16 FEBRUARIE BERBEC

Pe plan relational, lucrurile incep sa se agite. Tensiunea se aduna si, daca lucrurile nu sunt lamurite la timp, poate culmina cu o situatie neplacuta.

HOROSCOP MARŢI 16 FEBRUARIE TAUR

Munca ta, mai ales daca e legata de oameni, se poate aglomera si astfel sa devina o sursa de frustrare in loc de satisfactie.

HOROSCOP MARŢI 16 FEBRUARIE GEMENI

Cei din jur se pare ca incearca sa iti controleze viata, sa iti dicteze ce sa faci, cum sa faci si cand sa faci. Nu le permite sa iti incalce teritoriul pentru ca risti sa iti pierzi toata libertatea.

HOROSCOP MARŢI 16 FEBRUARIE RAC

Cineva te irita cu insistentele sale, insa esti prea politicos sa spui asta cu voce tare. Daca nu iti delimitezi teritoriul atunci nu mai ai niciun motiv sa te plangi sa iti este incalcata intimitatea.

HOROSCOP MARŢI 16 FEBRUARIE LEU

Ai mare nevoie de un sfat insa nu stii la cine sa apelezi. Este vorba de o chestiune intima si pe de o parte vrei sa fii ajutat, pe de alta parte nu esti pregatit sa oferi toate informatiile necesare.

HOROSCOP MARŢI 16 FEBRUARIE FECIOARA

Ia o pauza, macar de cateva minute, pentru a face un pas inapoi si a vedea mai bine unde trebuie facuta o schimbare, astfel incat lucrurile sa fie in favoarea ta. Comunicarea si socializarea vor fi importante

Citește mai multe AICI. 

Etichete: HOROSCOP 16 FEBRUARIE 2016., horoscop azi, HOROSCOP ZILNIC MARŢI, ZODII AZI, ZODII MÂINE

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE