HOROSCOP MIERCURI 29 IULIE 2015. ZODII AZI, MIERCURI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEUHoroscop zilnic. Miercuri 29 Iulie 2015 (29.07.2015): Citeste horoscopul de Miercuri, 29 Iulie 2015, și află ce îți prezic astrele. Zodia Berbec poate fi măcinată de unele conflicte la domiciliu, iar Leii au o stare de spirit foarte proastă.

HOROSCOP MAINE, MARTI, 28 IULIE 2015. ZODII MARȚI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, 28 IULIE
HOROSCOP MÂINE, MARŢI, 28 IULIE 2015. ZODII MARȚI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, 28 IULIE
Foto: adevarul.ro

Horoscop zilnic Berbec 29 iulie 2015

Astăzi s-ar putea să aveți parte de câteva conflicte la domiciliu - cu un părinte, copil sau partenerul de cuplu. Aveți șansa de a rezolva o problemă mai veche, care vă apasă de ceva vreme.

Horoscop zilnic Taur 29 iulie 2015

Orice ați face astăzi, încercați să nu vă lăsați ghidați de dorințe și să așteptați ca alte persoane să acționeze un anumit fel. Dacă vreți ceva, spuneți tare și clar, în loc să așteptați ca cineva să gândească în locul dvs. Puteți trece printr-o situație tensionată.

Horoscop zilnic Gemeni 29 iulie 2015

Astăzi trebuie să faceți anumite modificări și alegeri importante. Împărtășiți entuziasmul cu prietenii și familia - vă veți simți minunat. Este o zi potrivită pentru preocupări intelectuale, activități sociale și hobby-uri asociate cu activitatea mentală sau scrisul.

Horoscop zilnic Rac 29 iulie 2015

Lucrurile pot lua diverse întorsături astăzi. Încercați să stați departe de scandaluri, pentru a nu avea de suferit mai târziu. Este momentul perfect pentru a pleca într-o vacanță alături de cei dragi.

Horoscop zilnic Leu 29 iulie 2015

Leii au o stare de spirit foarte proastă și sunt puși pe scandaluri. Cu toate acestea, dacă trebuie să încercați să vă simțiți bine și să căutați compania familiei și a prietenilor. Relaxați-vă și acordați mai multă atenție familiei dvs.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO

Etichete: horoscop azi, horoscop miercuri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE