HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 22-28 FEBRUARIE 2016. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEUHOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 22-28 FEBRUARIE 2016. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU: Citește horoscopul SĂPTĂMÂNAL și află ce îți rezervă astrele în SĂPTĂMÂNA 22-28 FEBRUARIE.

HOROSCOP SAPTAMANAL 22-28 FEBRUARIE 2016. HOROSCOP SAPTAMANAL BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 22-28 FEBRUARIE 2016. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU
Foto: realitatea.net

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 22-28 FEBRUARIE 2016. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU:

Horoscop săptămânal 22 – 28 februarie BERBEC

Vei fi plin de energie şi dinamism în această săptămână, aşa că trebuie să fii atent la micile accidente cauzate de neatenţie. Nu te hazarda si gândeşte-te bine înainte de a lua decizii. Această energie îţi va prinde bine la locul de muncă, unde vei fi destul de solicitat. Din nou, este indicat să fii atent şi să nu laşi energia să îţi acapareze raţiunea. Luna plină favorizează petrecerea timpului liber alături de partener, întrucât aveţi numai de câştigat pe plan sentimental. Relaţia se va închega şi mai mult, iar viaţa intimă va fi pe măsură.

Horoscop săptămânal 22 – 28 februarie TAUR

Oboseala te ajunge din urmă, iar tu vei avea nevoie serioasă de odihnă, dar nu trebuie să cedezi în faţa procrastinării. Te poţi răsfăţa şi în alte moduri! Luna Plină îţi va influenţa şi activitatea de la locul de muncă, dar nu trebuie să îţi faci griji. Se anunţă o săptămână relativ uşoară, iar dacă apare ceva neprevăzut, vei şti să faci faţă situaţiei. Pe plan sentimental, cei fără partener ar putea să îşi întâlnească jumătatea, iar cei norocoşi vor face următorul pas în relaţie. Oficializarea unei relaţii sau chiar extinderea familiei sunt favorizate în această săptămână.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 22-28 FEBRUARIE 2016. HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU:

Horoscop săptămânal 22 – 28 februarie GEMENI
Trebuie să laşi trecutul în urmă şi să începi să ai grijă de sănătatea ta emoţională, în primul rând. Împacă-te cu cei care te-au supărat şi fă loc pentru noi capitole în viaţa ta. Acest lucru te afectează şi la birou, deoarece nu te poţi concentra la activitatea pe care o desfăşori. Ia-ţi inima în dinţi şi rezolvă-ţi probleme cu cei din jurul tău. În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, nu ai de ce să îţi faci griji. Dacă eşti deja într-un cuplu, vei primi tot sprijinul de care ai nevoie în această săptămână destul de dificilă.

Horoscop săptămânal 22 – 28 februarie RAC

Luna Plină îţi va influenţa modul în care interacţionezi cu cei din jur. Vei comunica cu uşurinţă, dar vei primi şi remarci. Nu pune nimic la suflet şi gândeşte-te ce poţi învăţa din ceea ce ţi se spune. La locul de muncă îţi vor fi solicitate abilităţile de comunicare, iar dacă ai fost la vreun interviu de anagjare, ţi se va face o ofertă frumoasă, care trebuie analizată înainte de a semna. Pe la sfârşitul săptămânii vei reînnoi o prietenie. Te vei regăsi cu o persoană dragă pe care nu ai mai văzut-o de ceva timp.

Horoscop săptămânal 22 – 28 februarie LEU

Părinţii tăi vor întâmpina anumite dificultăţi, dar nu trebuie să te laşi pradă emoţiilor. Trebuie să îi ajuţi să treacă peste acest impas şi să rămâi stăpân pe situaţie. La mijlocul săptămânii se ivesc oportunităţi de câştiguri suplimentare, aşa că fii atent să nu le ratezi. De asemenea, vei fi înclinat să cheltui mai mult, deci ţine evidenţa cheltuielilor şi nu vei rămâne pe minus. Luna favorizează viaţa sentimentală în această perioadă, aşa că ai face bine să ieşi la o cafea cu acea persoană pe care ai pus ochii acum ceva timp.

Citește restul horoscopului pe mediafax.ro.

Etichete: gemeni, HOROSCOP, horoscop februarie, horoscop saptamanal, horoscop saptamanal berbec, horoscop saptamanal rac, leu, taur

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE