HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 30 IANUARIE -5 FEBRUARIE 2016. ZODII BALANŢĂ, SCORPIONHOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 30 IANUARIE -5 FEBRUARIE 2016. HOROSCOP ZODIILE BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. Citeşte horoscopul săptămânal întocmit de Urania şi află ce îţi rezervă astrele în săptămâna care urmează.

HOROSCOP SAPTAMANAL, HOROSCOP SAPTAMANA 30 IANUARIE -5 FEBRUARIE 2016. ZODII BALANTA, SCORPION
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 30 IANUARIE -5 FEBRUARIE 2016. ZODII BALANŢĂ, SCORPION

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 30 IANUARIE -5 FEBRUARIE 2016. HOROSCOP ZODIILE BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI.  

Horoscopul săptămânal, valabil în perioada 30 ianuarie - 5 februarie 2016 a fost realizat de Urania pentru Libertatea. 

HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 30 IANUARIE -5 FEBRUARIE 2016 BALANŢĂ

Luna Neagra isi face de cap pe sectorul zodiacal al Balantei. Le da tot felul de idei nefericite si tendinte periculoase acestor nativi care, daca sunt mai tineri, mai naivi, mai fara experienta de viata, le pot cadea victime.

Fie acestia iau de buna tot ceea ce dezvolta aceasta postura astrala, favorizata in demersul ei de relatia cu Uranus si Pluton care ii amplifica efectele dar sporesc si tipul de “vraja negativa” pe care o exercita asupra lor. Sa nu-i invinuim asadar pe acesti nativi daca, in aceasta perioada, iau decizii neinspirate, care isi taie singuri puntile si se dezorganizeaza in tot ce fac pentru ca, felul in care se manifesta acest context astral contine un soi de “cantec de Sirena”, o ademenire vicleana, in fata careia multi nu rezista.

De aceea, cu cat vor fi mai puternici in aceasta perioada cu atat vor limita si vor minimiza efectele tranzitului Lunii Negre prin Balanta. O astfel de zi va fi, de exemplu, 30 ianuarie, cand intreaga lor fiinta, va fi vulnerabila in fata influxurilor ei. Prima protectie (dar nu singura) este sa refuze sa intre in jocul unor ipostaze de viata extravagante si haotice.

Pe 31 ianuarie, 1 si 2 februarie, nativii pot cadea victime hotilor, pungasilor, gainarilor si oamenilor incorecti. Sumele pe care le-ar putea pierde sunt din categoria banilor din portmoneu sau din buzunar. Intre 2 februarie seara si 4 februarie, Balantele ar putea sa renunte la intentia de a face o excursie, o deplasare sau o vizita cuiva. Nici dialogurile care s-ar desfasura sub aceste auspicii astrale nu le vor da satisfactii ci le vor lasa in suflet o stare neplacuta de jena si stinghereala.

Din 5 februarie, cum se gandesc la unele rude, cum pe Balante le ia durerea de cap. Trebuie sa faca mari eforturi sa se abtina si sa suporte capriciile unei rude dificile. Șansa de a avea solutii ingenioase intr-un plan al creatiei artistice sau interpretative, intreaga saptamana.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 30 IANUARIE -5 FEBRUARIE 2016 SCORPION

Intreaga zi de 30 ianuarie s-ar putea dovedi una incarcata de o neliniste continua. Medicii ii spun anxietate. Pentru unii Scorpioni, aceasta stare interioara s-ar putea apropia de semnificatia acestui termen medical, care presupune o neliniste nemotivata, o agitatie a spiritului sau chiar si a trupului fara substrat real, obiectiv. Adica, sa nu aiba, cum zice romanul, "stare".

Unii vor lua un calmant, altii vor dormi, altii vor incerca sa-si gaseasca o preocupare care sa-i faca sa uite de acest tremolo interior deranjant. Pentru altii, insa, vor exista motive reale al caror substrat trebuie cautat in evenimentele mai vechi de un an si care, din strafundurile constiintei lor, suna a pericol.

Situatia se perpetueaza pe 31 ianuarie, pe 1 si 2 februarie, pana la ora 18, cand s-ar putea sa nu mai fie vorba doar de impresii subiective ci si de fapte concrete, majoritatea avand o legatura, directa sau indirecta, cu rudele "de sange"ale nativului, care se confrunta cu ipostaze de viata ce intra in contradictie cu interesele sau proiectele lui, situatie care se accentueaza cu fiecare zi care se apropie de 5, 6 sau 7 februarie.

Este vorba de o perioada cand toti factorii interni organici sau psihici, sunt rascoliti de evenimente. Multe dintre ele vor avea tendinta sa-l "radicalizeze", in intentii, decizii si solutii, pe nativul din Scorpion. Intre 2 februarie seara si 4 februarie, depinde de locul si rolul in societate al fiecarui nativ, de varsta si miza personala, se identifica o serie de gesturi menite sa rezolve o chestiune baneasca pe sau intr-o relatie cu strainatatea.

Uneori, pentru a duce la bun sfarsit acest proiect, unii nativi vor recurge la prieteni, cunoscuti, aliati, copii, persoane dragi. Solutie total neinspirata acum si pentru viitor. Din 5 februarie, Scorpionii vor fi meticulosi, circumspecti, rigurosi cu datele, cifrele, volumul sau mesajul unor informatii pe care le vor verifica atent.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 30 IANUARIE -5 FEBRUARIE 2016 SĂGETĂTOR

Pe 30 ianuarie, Sagetatorii au fel de fel de motive sa-si faca griji ba cu prietenii, ba cu fostii tovarasi de drum intr-un proiect comun, ba cu persoanele dragi inimii lor acum sau in trecut.

Pot veni vesti care sa-i amarasca despre ce fac, cum se simt sau ce li se intampla acelora. Pot primi niste informatii, aparent neimportante dar care au darul de a arunca o lumina noua asupra unor nelamuriri mai vechi, explicand un gest, un comportament, o atitudine avuta de aceia, la un moment dat.

Nu sunt excluse surprizele legate de felul in care aceleasi persoane inteleg sa se achite de o datorie, punandu-i acum in dificultate pe nativii care se vad in imposibilitatea de a se indrepta impotriva lor, din mila, din compasiune, din sila sau din dezgust. Dar paguba – mai mica sau mai mare – tot paguba va ramane.

Pe 31 ianuarie, 1 si 2 februarie dupa-amiaza, pana la ora 18, cele mai importante efecte astrale ale tranzitelor acestei perioade, se indreapta spre casa sanatatii. Psihicul este tulburat de angoase, de spaima zilei de maine, de prezentul complicat sau de propria evolutie a nativului din Sagetator. Unii chiar sufera, altii doar se enerveaza. Din 2 februarie seara si pana pe 4 februarie Luna, in tranzit prin semnul lor zodiacal, este de natura sa le dea mai mult curaj, un dram de optimism, permitandu-le sa-si revina la normal si sa se apuce de treaba. Va fi o perioada a muncii, a activismului, a energiei indreptate spre activitati utile.

Sagetatorii vor avea mai multa incredere in ei, chiar daca, in ansamblu, contextul astral nu se va modifica substantial. Din 5 februarie, ei isi vor mobiliza toate resursele. Primul scop este sa castige bani. Familia din care provin va ramane, insa, o sursa vesnica de cheltuieli care numai investitii nu se pot chema.

La capitolul comunicare, cei mai multi vor fi iuti la vorba, nu vor ierta pe nimeni, vor da replica cuvenita, nu vor ramane datori si nu se vor lasa intimidati.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 30 IANUARIE -5 FEBRUARIE 2016 CAPRICORN

Marcajul astral care presupune incercari personale legate de felul in care isi exercita o functie sau de felul in care isi valorifica pregatirea profesionala un Capricorn continua ba chiar va cunoaste, saptamana viitoare, o noua etapa in care relatiile complicate, care se construiesc intre semnul lor zodiacal natal si perechea Berbec/Balanta, se refac la grad perfect, consolidand riscurile, blocajele si limitarile de actiune.

Depinde de varsta la care "ii prinde" acest moment, depinde si de felul in care au trecut, pana acum, prin viata unii Capricorni. Pentru cei onesti, evenimentele, fie ele si dificile, sunt mai lesne de suportat, de inteles sau chiar de solutionat.

Pentru altii insa, aceste accente astrale nu pleaca de la sine si nu dispar prea curand, in mare, acest context perpetuandu-se pana la sfarsitul anului. De aceea, ziua de 30 ianuarie nu este una noua nici in vibratia, nici in semnificatia ei. Unii nativi vor simti chiar aceasta revenire.

Intre 31 ianuarie, 1 si 2 februarie seara, pana la ora 18, preocuparile lor se vor indrepta spre o serie de prieteni, colaboratori, cunoscuti, parteneri de ideal, de placeri, de interese. In acest sector relational, se construieste un joc diabolic in cine pacaleste pe cine, cine se prinde primul de mecanismul vicios lansat si-l contracareaza.

Deocamdata, dusmanii nativilor sunt in avantaj. Din 2 februarie sera si pana pe 4 februarie, unii Capricorni nu vor face nimic altceva decat sa se odihneasca, sa se bucure de viata, sa se refaca ori sa faca efortul de a uita, pentru moment, de greutatile vietii de fiecare zi.

Altii insa, neobositi, vor face strategii, intentia demersurilor lor tintind o solutie morala, legala, cat e cat corecta sau care, macar, sa para, chiar daca nu va fi pana la urma, asa. Din 5 februarie, starea lor interioara dar si conditia fizica s-ar putea ameliora iar vigilenta si concentrarea pe chestiunile personale va atinge cote mari.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 30 IANUARIE -5 FEBRUARIE 2016 VĂRSĂTOR

30 ianuarie nu este o zi in care Varsatorii sa dea frau liber ideilor care le trec prin minte, planurile de viata si activitate pe care le elaboreaza ba nici macar viselor cu care isi alina noptile, meditand la viitorul lor.

Contextul astral le da impulsuri dezordonate, disproportionale, in cel mai bun caz, lipsite de spirit practic si realism. Mintea lor e ca un vas in care fierbe mustul. Mai trebuie sa astepte pana cand aceste idei si solutii vor avea valoarea unui vin adevarat. Intre 31 ianuarie, 1 si 2 februarie, pana la ora 18, cariera unora este pusa din greu la incercare.

Pericole la tot pasul provenind din imprudentele lor, din neatentia lor, din credulitatea, din lipsa de experienta sau din necunoasterea profunda a domeniului in care activeaza, de la provocari, atacuri, critici, acuzatii. Rivalii pandesc orice greseala si o taxeaza, mai ales in public. Lupta pentru autoritate, putere, succes, simpatia publicului, increderea oamenilor se joaca acum pe mize mari. Aceasta tendinta se manifesta din plin, in aceasta perioada, doar ca, in aceste zile, ea capata dimensiunea unui conflict de proportii.

Din 2 februarie seara si pana pe 4 februarie, unii nativi ar putea sa apeleze la prieteni sau cunoscuti pentru a fi ajutati, sfatuiti si sustinuti. Au nevoie de solidaritate, de dovezi de prietenie. Nu vor accepta interventiile subrede din punct de vedere legal sau moral, ceea ce este un factor pozitiv. Dar, cu toate acestea, pasi evidenti pe calea unei ameliorari, in aceasta saptamana, nu vor putea face.

Din 5 februarie, ii acapareaza gandurile. Universul lor interior este calat pe toate probleme lor majore de viata pe care incearca sa le puna in ordine, sa le inteleaga si sa le rezolve, de data asta, cu propriile puteri.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 30 IANUARIE -5 FEBRUARIE 2016 PEŞTI

Fac ce fac, si Pestii iar ajung la problema banilor sau la o chestiune nerezolvata, amanata, care ii macina. Este adevarat ca, in cele mai multe cazuri, chestiunea in sine are un grad de dificultate real care justifica tergiversarea sau prelungirea procesului de intrare in normalitate.

De aceea, pe 30 ianuarie, ei nu trebuie sa se supere prea tare pe soarta lor, daca vor fi nevoiti sa se ocupe de ceea ce lor, in acest moment, nu le face de loc placere: bani, facturi, documente, dialoguri cu reprezentantii unor institutii. Intre 31 ianuarie, 1 si 2 februarie, pana la ora 18, Pestii prind viata dar, felul lor de a se manifesta nu este unul vizibil, trait in public, ci este in interioritatea lor, intr-un plan al constiintei lucide sau al proiectiilor in viitor ce privesc un proiect concret.

In mod ciudat nu se vor lasa cuprinsi de tentatia evadarii in visuri sau in reverii rupte de realitate, pentru ca acum au un scop precis caruia i se dedica. Ambitia pune stapanire pe ei si se apuca sa lucreze. Uneori, vor sa-si dovedeasca lor insisi cat de puternici, de eficienti si, in final, cat de "buni" sunt.

Au nevoie de suportul moral al dovezii ca sunt in stare sa depaseasca unul sau mai multe obstacole, ca fac fata presiunilor, ca nu se lasa infranti, ca nu abandoneaza.

Intre 2 februarie seara si 4 februarie, pentru unele persoane nascute in acest semn zodiacal, se pot ivi ipostaze profesionale flatante care privesc un rol important intr-un context public, o functie, un succes, o afirmare originala.

Din 5 februarie, se pot indeparta de o serie de persoane din cercul lor mai vechi de cunostinte, se pot insingura pentru a ramane cu gandurile lor nebruiate de ideile celor din preajma. Alteori, pot accepta dialogul cu persoane straine sau intr-un cadru oficial daca aceste discutii sunt utile, practice, concentrate pe chestiuni de metoda si abordare a unui proiect care le sta la inima.

CITEŞTE RESTUL HOROSCOPULUI REALOIZAT DE URANIA PENTRU LIBERTATEA, AICI. 


Etichete: BALANȚĂ, CAPRICORN, FECIOARĂ, gemeni, HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 30 IANUARIE -5 FEBRUARIE 2016, horoscop saptamanal, HOROSCOP ZODIILE BERBEC, leu, Pesti., rac, sagetator, SCORPION, taur, VĂRSĂTOR

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE